2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046559 بازدید | 684528 پست
سلام زینب جون  من امروز وقت دکتر داشتم و دقیق ازش پرسیدم که چرا همه رو می فرستن pgs ازش سوال ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم بابت اینایی که پرسیدی و اینجا نوشتی

آره واقعا منم یکی این جور واسم پرزنت کنه دهنم بسته میشه

آخه اون مقالات که خوندم قدیمی نبودن نهایت 2016 بودن

هر چند علم پزشکی رو قطعا من نوعی با چند تا سرچ نمیتونم تهش رو در بیارم

حالا باید دید واقعا آمار live birth شون بالا هست؟ 

و قاعدتا باید pregnancy rate هم بالا باشه با جنین قوی

که بعید میدونم آمار بدن به این راحتیا

البته روش ها با هم فرق داره تو هر کشوری، مثلا یه جاهایی بدون طی این مراحل قانون دارن فقط یک جنین انتقال بدن حتی گرید آ هم نباشه و... 

خیلی تفاوت ها زیاده و صد البته نتیجه از همه مهم تر هست

اره مادرشوهر منم كلي پرستار عوض كردن اينا هم خودش نميساخت هم دختراش

میدونی سمانه جون میگم که من دو ساله دارم تحمل می‌کنم ولی میترسم دیگه ابدی بشه این موضوع!بچم به دنیا بیاد بیشتر از هر موقع بهش احتیاج داریم.به نظرت خوبه یا یکی از خواهرشوهرام صحبت کنم؟؟

شاید باورت نشه ۹۹٪ دعواهای ما سر مادرشوهرمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی سمانه جون میگم که من دو ساله دارم تحمل می‌کنم ولی میترسم دیگه ابدی بشه این موضوع!بچ ...

ما هم دقيقا اينجوري بوديم ولي به نظرم با خواهر شوهر حرف نزن مال من كه خيلي نفهم بودن جوري كه ميگفتن وظيفه پسراست فقط

زینب جون اصلا برای همسر من آزمایش dfi ندادن تا حالا. امروز ما اصرار کردیم که بنویسه برامون گفت برای ...

عزیزم به درد این میخوره که با پایین آوردن عددdfi قطعا به کیفیت جنین کمک میکنه 

درسته هنوز ارتباط dfi. بالا با شکست مکرر ivf اثبات نشده ولی خوب پایین آوردنش ضرری نداره و خیلی از دوستان حسابی نتیجه گرفتن از همین کار

تازه خیلی از دوستان بودن آز اسپرم عادی بعد از رعایت کردن حتی ظاهرا بدتر شده ولی dfi مثلا از 30 اومده روی 6 یا 17 (خلاصه کمتر شده) جالبه اون وقت جنین های بهتری تشکیل شده براشون و حتی انتقال مثبت

ولی یه نکته مثبت وجود داره، خداییش چه قدر عالی وقت میذارن برای پرسش و پاسخ و اینکه بهشون بر نمیخوره ببینن کسی اطلاعات در زمینه تخصصی اونها داره، جدا لذت بردم

ما هم دقيقا اينجوري بوديم ولي به نظرم با خواهر شوهر حرف نزن مال من كه خيلي نفهم بودن جوري كه ميگفتن ...

چی بگم؟؟اینم حرفیه!😐

نمی‌دونم چیکار کنم،به خدا جلو مامان بابام هم خجالت میکشم،الان میگن چه داماد بی مسیولیتی!

خیلی خیلی ممنون عزیزم بابت اینایی که پرسیدی و اینجا نوشتی آره واقعا منم یکی این جور واسم پرزنت کنه ...

عزیزم آمار رو دست خودشون نیست که ندن

یه وبسایت دولتی هست همه کلینیکهای امریکا رو داره، اونجا دیدم آمار live birthشون خیلی خوبه 63 درصد

اما مشکل اصلی قبل از انتقاله ... تا به بلاست برسن جنینها و پی جی اس رو رد کنن

یکی مثل من باید چند بار پانکچر کنه که جنین بلاست سالم داشته باشه برای انتقال؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره گلم عادیه فقط تو این هوا اصلا اصلا بیرون از خونه نباید بری اگر قطع نشد یا بیشتر شد یک وعده شیاف ...

مرسی عزیزم، دوتا آمپول رو توی یه وعده بزنم؟

این لکه بینی علتش چیه؟بنظرت اگه دائم آمپول بزنم و شیاف نزنم تاثیرش بهتره؟چون من تا دوهفته اول آمپول  میزدم بخاطر حساسیتم دکتر گفت فعلا شیاف بزن فقط

خــــدا امیــد من است...
عزیزم به درد این میخوره که با پایین آوردن عددdfi قطعا به کیفیت جنین کمک میکنه  درسته هنوز ارتب ...

خوب قضیه اینه که میگه نمیتونی dfi رو تغییر چشمگیری بدی. اگر میخواست تغییر کنه باید با کلومیفن که جند ماهه میخوری بهتر میشد

(همسرم چند ماهه داره یکروز درمیون کلومیفن میخوره) ولی همسرم میگه حتما یه راهی هست. 

آره درست میگی، خوبه که کامل جواب میدن. البته معلومه که زیاد خوششون نمیاد و تو دلش میگه تو که هیچی نمی دونی چی میگی.ولی وظیفه خودش می دونه همه رو جواب بده

چطوری dfi رو بهتر کنیم؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم آمار رو دست خودشون نیست که ندن یه وبسایت دولتی هست همه کلینیکهای امریکا رو داره، اونجا دیدم آ ...

خداییش چه قدر اینا مسلمونن و کارشون درسته تو یه سری مسائل جدا لذت بردم

ولی خوب به قول شما آدم نمیدونه چند بار باید پانکچر بشه و تازه هنوز هم بعد از کلی درد سر 37 درصد امکان داره جنین تایید شده اونها به تولد نرسه

فدات شم من رو بدم مامانش میاد هفته هفته میمونه یه لیوانهم جا به جا نمیکنه ،فقط باید مثل کلفتا ج ...

من می گم یه بار که رفته خونه مادرش نصفه شب بهش زنگ بزن بگو از بیرون صدا میاد یه نفر میخواد درو باز کنه و داره دزد میاد و از این حرفا . تا یاد بگیره با زنش اینطوری حرف نزنه.حسابی بترسونش😂😂😂

من می گم یه بار که رفته خونه مادرش نصفه شب بهش زنگ بزن بگو از بیرون صدا میاد یه نفر میخواد درو باز ک ...

🤣🤣🤣

عزیزم بارها به این مسیله فکر کردم ولی به خدا دلم نیومده بنرسونمش ولی اگه مجبور بشم حتما این کارو‌میکنم😆

خوب قضیه اینه که میگه نمیتونی dfi رو تغییر چشمگیری بدی. اگر میخواست تغییر کنه باید با کلومیفن که جند ...

نه بابا جدی😁😁😁 پس فرشته هم نیستن ولی عالیه اگر همیشه این جوری پاسخگو باشن

عزیزم dfi به شدت به تغذیه، خنک نگه داشتن بیضه، پیاده روی و ورزش ملایم، مصرف آنتی اکسیدان، کاهش وزن، حذف سرخ کردنی ها و گاهی مکمل های غذایی ربط داره

پس فقط با مصرف یه قلم کلومیفن نباید منتظر معجزه بود

خیلی از دوستان اینجا و خودم از رعایت کردن تغذیه و طبق طبع غذا خوردن و سبک زندگی سالم معجزه دیدیم، اصلا تا امید نشو

راستی گلم تعداد اسپرم در هر ميلي لیتر، مورفولوژی و تحرک آ و ب چه قدر بوده؟