2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
تهدید به سقط  خدای نکرده😢😢😢😢

انشاللله خدا خودش کمک کنه و حافظ و نگهدارش باشه ما هم براش دعا میکنیم👐🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روز از انتقالت میگذره؟

۷آذر انتقال دادم فک کنم ۱۸روز

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
لک نیس ترشح غلیظ بود رگه ی قهوه ای داشت

خب ترشح موقع بارداری که طبیعیه دیگه این لکا باهاش قاطی شده اومده پایین دلیلی نداره خدایی نکرده بخوای سقط کنی، شوهرم به من میگه مثل کوتولوهه تو گالیوری که همش آیه یاس میخوند ولی الان میبینم خیلیاتون مثل خودمید، به بدبین بودن عادت کردیم متاسفانه😞😞😞

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بله آهوبانو جون، خداروشکر 9تا دیگه دارم ولی خب چون این سریه آخر سه تا بلاست بود منفی شدم دیگه به بقی ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر پس حسابی شانست بالاست برای نی نی دار شدن. از ته ته دلم دعا می کنم دفعه دیگه با دل خوش باردار بشی ان شالله.

خب ترشح موقع بارداری که طبیعیه دیگه این لکا باهاش قاطی شده اومده پایین دلیلی نداره خدایی نکرده بخوای ...

چی بگم ندیدم انقد غلیظ تاحالا تجربه ای ندارم فقط دیدم خیلیا ک اینجورین متاسفانه بارداری خوبی نداشتن

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
خدا رو صد هزار مرتبه شکر پس حسابی شانست بالاست برای نی نی دار شدن. از ته ته دلم دعا می کنم دفعه دیگه ...

قربونت عزیزم، پناه بر خدا😶😶😶

انشاالله مامان شدن خودت و همه منتظرا❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی بگم ندیدم انقد غلیظ تاحالا تجربه ای ندارم فقط دیدم خیلیا ک اینجورین متاسفانه بارداری خوبی نداشتن

حالا بذار بچه ها بازم بیان من خودم باردار نشدم که تجربه ای داشته باشم ولی خب دورو برم باردار دیدم که ترشح زیاد داشتن، انشاالله که چیز خاصی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ده آذر انشالله که دوره حاملگی شیرینی رو سپری کنیم😁😁

انشالله عزیزم شماکی آزمایش دادی من یه روز مونده ب پریود روز۱۶انتقال ۹۷۴بودم

به نظرم اگر درد شدیده بره بیمارستان آرش سریع، شاید تو بدترین حالت تورشن هست ولی بهش اینو نگو، فقط مت ...

نه الان درد نداره دیشب خیلی اذیت شده بعد پا درد تا صبح نخوابیده ، بهش اصرار کردم زنگ زد رویان گفتن فردا صبح بره سونو ، بعد انتقالش استراحت مطلق داشت چقد بهش گفتم نگیر بخواب ،یکم راه برو ولی مادرشوهرشش پیشه نمیذاره تکون بخوره ،الان روز ده انتقاله حتی نذاشته حمام بره

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دوستان ۲تاسوال دارم یکی اینکه اونایی ک مثبت شدن بازم دردای پریودی رو یکم داشتن زیر دلشون؟ واینکه اگه ...

من هنوزم درد پری دارم

و فکر کنم میگن تا۳ماه تحت نظر دکتر خودت باش بعدش عوض کن🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
حالا بذار بچه ها بازم بیان من خودم باردار نشدم که تجربه ای داشته باشم ولی خب دورو برم باردار دیدم که ...

ممنون انشالله ...انشالله بارداری خودت شادان جون

من هنوزم درد پری دارم و فکر کنم میگن تا۳ماه تحت نظر دکتر خودت باش بعدش عوض کن🌷🌷🌷

اها ممنون گلم من همش نگران درد پریود بودم امروزم یه ترشح سفید قهوه ای غلیظ دیدم