2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
دوستم چیکار کردی شوهرت از خر شیطون اومد پایین؟از همشون متنفرم🤯

من داستان اصليم بعد فوت مادرشوهرم شروع شد فكر كن ميگفتن يا داداشا خواهراي مجردو بايد ببرن خونشون يا بمونن يا باهاشون تو يه ساختمون خونه بخرن اصا يه وضعي بود تا بعدش ديدن حرفشون غير منطقيه اون يه هفته كه اونجا بودم به شوهرم گفتم كم اوردم كاري ندارم خودت بيا بمون ولي من نميتونم من تنها ميخابم بعد گفتم اونارو بيار كه ميدونستم نميان خونه كسي ديگه شوهرم ديد لج كردن گفت ميخاين بياين نميخاين نياين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما روزتون بخیر  کسی هس منو راهنمایی کنه من قرار این ماه سیکل میکرو رو شروع کنم فقط از ...

سلام عزیزم به سلامتی ان شاالله که مامان بشی 

گلم بستگی داره به نوع سیکل انتقال که کوتاه باشه یا بلند

بدن خودت و روال کار دکترت 

نه به همسرتون حتی واسه انتقال هم نیاز نیست فقط باید یک بار بیان نامه از فریز در آوردن رو امضا کنن

اما اغلب:

اگر سیکل بلند باشه یک بار روز دوم یا سوم پری سونو میشی و دارو میدن تا 29 روز بعد و بعدش هم سه چهار بار سونو تا زنان انتقال 

اگر سیکل کوتاه باشی روز دوم یا سوم سونو میشی و بعدش دو یا سه بار دیگه تا روز انتقال 

روز انتقال هم اصلا مشخص نمیکنه کی هست

خدا رحمت کنه مادر همسرتو💚 مادر شوهر من سالمه،طوریش نیست،اینا می‌رن پیشش چون میترسه شبا تنها ب ...

واي بعد شوهرم يه عكس ازش داده بود كشيده بود خيلي ترسناك بود هر طرف بش نگاه ميكردي انگار تو رو ميديد اصا التماسش كردم برداره اينو 😂منم خيلي ترسو ام  ،تا سه هفته ام هي ميرمد تو خوابم 

خدا رحمت کنه مادر همسرتو💚 مادر شوهر من سالمه،طوریش نیست،اینا می‌رن پیشش چون میترسه شبا تنها ب ...

ببين درسته كه شوهرت در قبال مادرش مسئوله ولي در قبال توام مسئوله خدايي بايد يه جوري تعادل برقرار كنه وگرنه خدا هم راضي نيست ،اينجور حرف زدنش اصلا درست نبوده به نظرم باز يه شب مادرشو بياره معقول تره

من داستان اصليم بعد فوت مادرشوهرم شروع شد فكر كن ميگفتن يا داداشا خواهراي مجردو بايد ببرن خونشون يا ...

فدات شم من رو بدم مامانش میاد هفته هفته میمونه یه لیوانهم جا به جا نمیکنه ،فقط باید مثل کلفتا جلوش دولا راست بشم ،من اصلا رو نمیدم‌بیاد خونم،شوهرم ولی میره هفته ای یه شب!به خدا تا قبل از بارداریم برام مهم نبود،بماند که چقدر حرص میخوردم سر روزهای اقدام برای بارداری!😔شوهرت منطقیه،همسر من خیرسرش دکتری داره ولی خیلی بیشعوره !حالم بهم میخوره از این میزان خودخواهی مادرش،من هیچ وقت حلالش نمیکنم

ان شاالله خدا یه جوری سورپرایزت کنه که نفهمی چه جور طبیعی حامله شدی... هیچی برای خدا سخت نیست، هیچی. ...

سلام زینب جون 

من امروز وقت دکتر داشتم و دقیق ازش پرسیدم که چرا همه رو می فرستن pgs

ازش سوال کردم که چرا 3 روزه انتقال نمیدن

گفت اگر خیلی اصرار داشته باشی برات سه روزه انتقال میدیم، اما این کاریه که ما 15 سال قبل می کردیم برای اطمینان هم 2 تا 4 تا انتقال میدادیم که مطمئن باشیم یکیش میگیره.

اما با امکانات الان برامون مهمتره که بارداری درست نتیجه بده. من میتونم برات 3 روزه انتقال بدم و یکی دوبار نگیره و باردار نشی یا بگیره و 7-8 هفتگی بخاطر ضعیف بودن نطفه سقط بشه اما ترجیح همه دکترهای امریکا اینه که جنین سالم و قوی رو انتقال بدن که نتیجه مطمئن تر باشه. برای همین میذاریم جنین بلاست بشه و میفرستیم PGS. اینجوری مادر خیلی کمتر اذیت میشه

گفتم شاید توی رحم جنین 3 روزه بهتر رشد کنه تا توی آزمایشگاه، گفت قدیمتر شاید، ولی الان محیط آزمایشگاهمون فرقی با رحم نداره و شرایط رشد  جنین توش عالیه. 

راستش عزیزم من راست و دروغش رو نمی دونم. نمی دونم بخاطر پوله و اینکه ما رو بیشتر هی بکشونن اونجا و بیشتر درآمد داشته باشن... اما انقدر مطمئن حرف میزنن و خوب پرزنت می کنن آدم رو راضی میکنن. کامل نشون داد که هرمرحله که رفتم سونو فولیکولها چی بودند و اندازه هورمونهای خونم چی بوده 

عکس جنینها رو هم تو روزهای مختلف نشون داد که از کجا دیگه سلول تقسیم نشده و شکلشونو از دست دادن

مارکتینگشون عالیه کاش جواب میداد کارشون برای ما...  

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
فدات شم من رو بدم مامانش میاد هفته هفته میمونه یه لیوانهم جا به جا نمیکنه ،فقط باید مثل کلفتا ج ...

ااا من فكر كردم همون يه روز مياد ،بش عذاب وجدان بده بگو منم يه زن تنهاي باردارم شب كي به دادم برسه يهو بترسم؟،بگو بش همين طور كه در مقابل مامانت فكر ميمني مسئولي منم شرايطم داره خاص ميشه ممكنه بهت احتياج پيدا كنم خدا ام خوش نمياد ،خدايي من به شخصه نميتونم يه شب تنها بخابم ميميرم از ترس والا چند بار شده ولي هر دفه تا ٥ صب بيدار با هر صدا پريدم دم صب مثلا خوابم برده با چراغاي روشن

پس حسابی الان از اعتبارش گذشته عزیزم، آزهای ایمنی تا 6 ماه اعتبار دارن، جز پارامترهای ژنتیکی

زینب جون اصلا برای همسر من آزمایش dfi ندادن تا حالا. امروز ما اصرار کردیم که بنویسه برامون

گفت برای چی میخواید در نتیجه فرقی نداره. من می دونم که با این تعداد اسپرم dfi خوبی نداری

راهش هم فقط همین میکرو هست و اینکه انقدر تلاش کنید تا یکیش بگیره...

یا اینکه خدای نکرده نشه و اسپرم اهدایی بگیرید... 

البته با اصرار ما نوشت dfi  رو . گفتیم خودمون میخوایم بدونیم چند چندیم . اما همش گفت که چی به دردی نمیخوره

هیچ دارویی هم به همسرم نمیده

دیگه نمی دونیم چیکار کنیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نميشه پرستار بگيرن؟يا اين كه اون يه شبو اون بياد خونتون

والا یه دوره براش پرستار گرفتن با اونها هم نمیساخت،دعوا و ،...مثلا ناراحت می‌شد پرستار تو خونش میوه یا غذا میخورد،خیای اخلاقای بد داره،من اصلا نمیتونم تو خونم تحملش کنم ،اصلاااا،برام دعا کن از شرش خلاص شم هر طور که خدا صلاح میدونه

ااا من فكر كردم همون يه روز مياد ،بش عذاب وجدان بده بگو منم يه زن تنهاي باردارم شب كي به دادم برسه ي ...

دقیقا مثل من💙باید آنقدر گوشیو‌بالا پایین کنم و با چراغای روشن خوابم ببره