2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
یکسال اقدام ب باردازی بودم که نتیجه نگرفتم بعد سونو کردم متوجه شدم

تو سونو نشون میده فقط؟؟

من تو سونو و عکس رنگی و کلوپسکوپی و همه اینا چیزی بهم نگفتن اما پریودام دردناک سابقه نازایی بی علتم دارم فقط با لاپارسکوپی میتونن تشخیص بدن؟؟استرس دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها مررسی عزیزم پس سه تا سونو هس پانکچر همون تخمک کشی؟؟فاصله تخمک کشی تا انتقال چقدره؟اسپرم رو کی می ...

عزیزم

بستگی داره برای من اینطور بود بعضیا ی سونو بعضیا هم بیشتر راستش این خیلی دقیق نیستثروز پانکچر هم باید نمونه اسپرم رو بدید و شب قبلش بهتون ساعت دقیق میدن امپول اچ سی جی بزنید

اگر هایپر نشید ۳تا۵روز بعد انتقال میدن

اگر هایپر بشید فریز میکنن ۱-۲- ماه بعد انتقال میدن

روز پانکچر مشخص میشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
تو سونو نشون میده فقط؟؟ من تو سونو و عکس رنگی و کلوپسکوپی و همه اینا چیزی بهم نگفتن اما پریودام درد ...

معمولا تو سونو نشون میده آندومتریوز و ام ار آی هم انجام میدن دکترتون گفته لاپاراشید؟؟؟؟

معمولا تو سونو نشون میده آندومتریوز و ام ار آی هم انجام میدن دکترتون گفته لاپاراشید؟؟؟؟

ن تو این چند سال چیزی نگفتن سونوها

سالهای قبل لاپارا شدم بابت پارگی کیست 

ولی همش فک میکنک اندومتریوز هستم😑😑😑

الهی عزیزم توروخدا به خودت روحیه بده سخته حق داری ولی مطمان باشه خیریتی بوده ایشالله دفعه بعد ا ...

خیلی سخته مخصوصا که شوهرم هی داره سرکوفت میزنه پولمونو ریختیم دور دفعه بعدی در کار نیست

زنگ زدم دکترم گفت داروهاتو قطع کن چند روز بعد پریود میشی ۷ شب قرص نخوردم ۸ لک قهوه ای دیدم حالا نمیدونم بره دوروهاست یا پریوده

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
خیلی سخته مخصوصا که شوهرم هی داره سرکوفت میزنه پولمونو ریختیم دور دفعه بعدی در کار نیست زنگ زدم دکت ...

سرکوفت ندار۶ عزیزم یه راهیه میره آدم از اولشم‌معلومه چند درصد بگیره چند درصد نگیره اینکه تقصیر تو نیست 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خیلی سخته مخصوصا که شوهرم هی داره سرکوفت میزنه پولمونو ریختیم دور دفعه بعدی در کار نیست زنگ زدم دکت ...

بیتابی نکن شوهرت طاقت نداره بیتابیتو ببینه کلافه میشه ،اصلا ام اینجوری نیست میری باز انتقال میدی شوهرتم ببینه ارومی اروم میشه

عزیزم

میدونم سختهوایشونم الان تحت تاثیر و نا احتن

درست میشه گل من نگران نباش

اینجور دور از جون فقط خودتو از بین میبری

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سرکوفت ندار۶ عزیزم یه راهیه میره آدم از اولشم‌معلومه چند درصد بگیره چند درصد نگیره اینکه تقصیر تو نی ...

چی بگم والا نزدیک ۱۷ خرج کردیم که یه مقدارش پول خودم بود از ارث بابام یه مقدارشم کسی کمکم کرد واسه ای وی اف و عملم و اینا کلا میگه میزدیم به زخم زندگیمون😔خیلی رو داره میگه دستمونو خالی کردی در صورتی که پولش مال خودم بودالان که پول ندارم واسه انتقال بعدی میگه منم ندارم واقعا نداره راننده اسنپه با کلی قرض و قسط که دز شانسش بهش سهمیه بنزینم نمیدن میگن مشکل از سازمان نقته

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
چی بگم والا نزدیک ۱۷ خرج کردیم که یه مقدارش پول خودم بود از ارث بابام یه مقدارشم کسی کمکم کرد واسه ا ...

غصه نخور مطمئن باش خدا یجوری براتون جور می کنه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود