2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون چند وقت بعد از سقط پریود اتفاق میفته؟کلا از کی میشه نزدیکی داشت ؟باید نزدیکی محافظت شده باش ...

گلم پریود که کاملا جابجا میشه

تا 3 ماه باید نزدیکی محافظت شده داشته باشی

ولی اینکه از کی میشه نزدیکی کرد فکر کنم بستگی به این داره که، کی خون ریزی قطع شده کامل و حالت خوب شده باشه کامل از لحاظ جسمی

سلام دوستان راستي يكي از دوستان بود بارداريش تقريبا با نفسي جون بود و طبيعي با طب سنتي باردار شده بو ...

سلام عزیزم فکر کنم نیوا جون بود فقط یادم نیست فارسی بود نام کاربریش یا انگلیسی🙈🙈🙈🙈

دوستان سلام.خوبین؟ ما داشتیم میومدیم تهران ، توی عوارضی یک آدم بی حواس از پشت زد ب ما که توی صف عوا ...

سلام عزیزم، خوبی مرجان گلی؟؟ 

خدا رحم کرده😱😱😱😱 الان دیدم پستتو

تو رو خدا تا پیام منو دیدی جواب بده خیلی نگران خودت و فرشته هات شدم

بچه ها تهران ژل رویال اصل کجا گیر میاد؟! یا باید قرص و کپسول خارجیش مصرف کنم؟ میگن چینی اش نه تنها خ ...

عزیزم من طبیعیش رو از کندو دار گرفتم فقط هم 10 گرم

متاسفانه کسی برام آورد و گرنه حتما معرفی میکردم

چه خوب که از لحاظ ژنتیکی بررسی میکنن حداقل میدونی اگر مثبت بشی دیگه از مشکل کوروموزومی خبری نیست

نه گلم باز هم تضمینی نیست متاسفانه 

البته قبول دارم یه روش غربالگری دقیق هست برای یک سری از بیماری های ژنتیکی ولی خوب هم تهاجمی هست هم تمام مشکلات ژنتیکی رو نمیتونه بررسی کنه

عزیزم منم ژیلت میزنم، ولی نوع 5 تیغه برای پوست های حساس موبر آرسنیک و سیانید داره اصلا مناسب نیست، ...

زینبی جان با این ژیلت دیگه خارش نمیگیره پوستت؟ اذیت نمیشی؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
زینبی جان با این ژیلت دیگه خارش نمیگیره پوستت؟ اذیت نمیشی؟ 

خیلی کم گلم 

مخصوص خانم ها بگیر، گرونه ولی خوب یکبار مصرف نیست تا مدتها میشه استفاده کرد و کند نمیشه سریع فقط بعد از استفاده نذار تو حموم بمونه بیارش بیرون

حالا تو این ازمایشا معلوم شده پاراتیرویدم بالاست رنجش رفتم دکتر غدد گفت باید سی تی اسکن هسته ای بدی ...

عزیزم اول مشکل پاراتیروئیدت رو حل کن حتما، و بدون مشورت با متخصص غدد رها نکن درمانشو

بله با ذخیره کمتر از یک کلی مامان داشتیم که حتی طبیعی باردار شدن