2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046341 بازدید | 684509 پست
ما براش میترکونیم اینجا رو 😍😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲💃💃💃💃

عزیزی خانم دکتر گل ایشالله 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خارج رحمی دور از جونت علائم زیاد داره، درد کتف، درد ناحیه تخمدان

من از روز انتقالم تابحال هیچچ لکه بینی یا خونریزی نداشتم اما هر از گاهی تخمدان هام برا چن دقیقه تیر میکشن ک اینم شاید پنج بار برام اتفاق افتاده باشه

خــــدا امیــد من است...
سلام یلدا  اره دلم برات تنگ شده بود ❤

فدای دلت عزیزززم😘😘

انشالله به سلامتی😍😍😍 مطمعنم اینسری دیگه مامان دوتا فسقلی ناز میشی😍😍😍😘😘😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها من از روز پنج پریودم باید قرص استرادیول والریت روزی سه تا  صبح و ظهر و شب بزارم داخل واژنم.. باید با دست بزارم یا باید برم اپلیکاتور بخرم؟ چقد باید بفرستم بره ته؟؟

زینب جون چند وقت بعد از سقط پریود اتفاق میفته؟کلا از کی میشه نزدیکی داشت ؟باید نزدیکی محافظت شده باش ...

من بعد از سقط دکتر گفت شش ماه دیگه برای انتقال بیا. ببخشید من جواب دادم 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
بچه ها من از روز پنج پریودم باید قرص استرادیول والریت روزی سه تا  صبح و ظهر و شب بزارم داخل واژ ...

مطمئن هستی باید بزاری داخل واژن 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
بله.. از روز دوم باید روزی 4 تا بخورم از روز 5  سه تا بزارم واژن

من فقط روزی چهار تا میخورم