2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046490 بازدید | 684517 پست
وای من اصلا استراحت نمیکنم میدونم اشتباه میکنم خیلی سخته واقعا درد انچنان ندارم فقط زیر دلم تخمدانمم ...

نمیگم بگیر تو رختخواب استراحت کن ولی احتیاطت رو بیشتر کن همین 

و اصلا نذار خسته بشی، نزدیکی همچنان ممنوع، بلند کردن چیز سنگین هم ممنوع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر عزیزم اصلا نمیشه فهمید

زینب جون یه سوال داشتم ...من هفته بعد پنج شنبه باید برم برای انتقال جنین ..چون من شهرستانم تقریبا سه ساعت راه تا مرکز ..بعدش همسرم اونروز بخاطر کارش اصلا نمیتونه بیاد باید خودم تنهایی برم و جوجه هارو بیارم..بعد انتقال مرکز ما یه ساعت استراحت میدن بعدش مرخص میکنن که چون تنهام باید سوار ماشین شم و سه ساعت بشینم  و نمیتونم دراز بکشم ..الان بگو چیکار کنم آخه همه میگن بعد انتقال باید دراز بکشی🙁🙁

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
وای من اصلا استراحت نمیکنم میدونم اشتباه میکنم خیلی سخته واقعا درد انچنان ندارم فقط زیر دلم تخمدانمم ...

سیما جون یه سوال بعد انتقالت از توالت فرنگی استفاده کردی یا ایرانی؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم حضوری برو اگر میتونی، قطعا اثر پیگیری حضوری بیشتره

از شهرستان میام تهران برام سخته به خاطر یه پیگیری تا اونجا برم .۵ آذر قراره برم انتقال خون ازمایش بدم وبعد رویان ویزیت بشم همون روز پیگیر میشم.

عزیزم 😢😢😢😢 این جور خواب ها و خود سرزنش کردن ها تا یه مدت باهات هست و طبیعی هم هست  به خودت ...

ممنونم زینب جون ، وقتی بلا سر ادم میاد یکی دوتا نیست که همش باهم میاد😔 الهی که هرکس نی نی میاد تو دلش بعدش بیاد تو بغلش 😍 کاش هیچکس تجربه من سراغش نیاد 😔😔😔

نمیگم بگیر تو رختخواب استراحت کن ولی احتیاطت رو بیشتر کن همین  و اصلا نذار خسته بشی، نزدیکی هم ...

اره حواسم هست انشالله ک هرچی خدا بخواد 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
چند تا انتقال دادی؟

۲تا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سیما جون یه سوال بعد انتقالت از توالت فرنگی استفاده کردی یا ایرانی؟؟

ایرانی عزیزم من اصلا باتوالت فرنگی راحت نیستم

زینب جون یه سوال داشتم ...من هفته بعد پنج شنبه باید برم برای انتقال جنین ..چون من شهرستانم تقریبا سه ...

عزیزم کی گفته دراز بکشی همش؟ 

دوستمون شادی هم تو کانادا بلافاصله بعد از انتقال گفتن بهشون خداحافظ برید خونتون، این بنده خدا هم ساعت فاصله داشت با خونه و برگشت با ماشین شخصی، خدا رو شکر الان چند هفته با من فاصله داره

فقط اگر وسطش به بهونه آب و دستشویی بتونی یه کوچولو از ماشین پیاده شی قدم بزنی عالیه

یا اگر دلت راضی نیست نهایت یک شب رو کرایه کنی و روز بعد برگردی