2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046251 بازدید | 684507 پست
من از روز انتقالم تابحال هیچچ لکه بینی یا خونریزی نداشتم اما هر از گاهی تخمدان هام برا چن دقیقه تیر ...

عزیزم اگر درد شدید باشه باید پیگیری کرد و لک و خون هم هست  رشد نامنظم بتا و... 

شما فعلا برات رشد منظم بتا هست

عزیزم این چه حرفیه دور از جونت  دیگه نبینم از این حرفا بزنی ما رو هم حرص بدی و پیر کنی، فقط شو ...

چشم زینبی جون😙

من که خیلی دختر خوبی ام مشکلات پیرش کرده😂😕😕😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان راستي يكي از دوستان بود بارداريش تقريبا با نفسي جون بود و طبيعي با طب سنتي باردار شده بو ...

سلام مامان سبحان خوبین ؟ فرشته هات خوبن؟

فکر کنم زین رو میگین اگه اشتباه نکنم .آره زین پسرش زود دنیا اومد یه چند مدتی هم تو دستگاه بود ولی بلاخره مرخص شد و رفتن خونه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

زینبی جون  من دیروز ظهر یکی از دندونام رو کشیدم از دیروز تا الان خونریزیش قطع نشده .خیلی هم بستنی و آب و مایعات سرد میخورم اما فایده ای نداره.میگم اسیدفولیک تاثیر داره رو رقیق شدن خون؟ امکانش هست علتش مصرف اسید فولیک باشه؟

@زینبی_بابا    

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم کی گفته دراز بکشی همش؟  دوستمون شادی هم تو کانادا بلافاصله بعد از انتقال گفتن بهشون خداح ...

مرسی از راهنماییت عزیزم توکل به خدا میام دیگ ...چون یه روز قبل میرم که صبح بتونم برسونم خودم مرکز..دیگ بعد انتقال تنها نمیتونم بمونم باید برگردم اتفاقا وسط راه پلیس راه نگه میداره که منم پیاده میشم یکم قدم میزنم ..خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه چه خوب که هستی زینب جون ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
زینبی جون  من دیروز ظهر یکی از دندونام رو کشیدم از دیروز تا الان خونریزیش قطع نشده .خیلی هم بست ...

نه عزیزم خون رو رقیق نمی کنه ، فقط آسپرین و داروهای هم خانواده اش خون رو رقیق می کنند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم کی گفته دراز بکشی همش؟  دوستمون شادی هم تو کانادا بلافاصله بعد از انتقال گفتن بهشون خداح ...

عزیزم من امریکا هستم 

اینحا بعد از انتقال میگن تا دو سه روز فقط کار سنگین نکن ، اما زندگی عادیتو داشته باش

بعد از 2-3 روز هم کلا لازم نیست چیزی رو رعایت کنی

بعد از iui که به من گفتند همین الان می تونی برگردی بری سر کارت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

دوستان سلام.خوبین؟

ما داشتیم میومدیم تهران ، توی عوارضی یک آدم بی حواس از پشت زد ب ما که توی صف عوارضی بودیم.

داغون شد ماشین. خدا رحم کرد من جلو بودم و کمربند داشتم.

هیچی دیگه الانم بیمارستانم و تحت نظر ، 

گفتن تا ۶ ساعت حداقل باید بمونی. تا مطمئن شیم.بخاطر دوقلویی و تصادف.

تهران فردا دکترم رو کنسل کردم،

به نظرتون ۳ ش برم پیش طرازی؟ یا فعلا بیخیال شم؟

یه پرینالوژیست خوب اینجا تو بیمارستان ویزیتم کرد و کلی سوالامو پرسیدم.

یه چیز جالب ، ماشین جلوییم ک ما بهش برخورد کردیم بخاطر پشتیه هم زن باردار توش بود، اونم دوقلو.

اون بنده خدا با اینکه ضربه اصلی رو ماشین ما گرفته بود ، ولی یا خیلی ترسیده بود یا مثلا کمربند نداشت ، حالش بهم خورد گریه و ......

بیشتر از خودم ، نگران اون شدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام بچه ها کسی کانال ای وی اف داره منو عضو کنه 

اهوازباشه دکترش

و اینکه کسی لاپراسکویی لوله های رحم انجام داده چطور بوده 

ممنون میشم جواب بدین 

انشالله هر کی هر ارزویی داره بهش برسه❤🙏🙏

عزیزم والا نمیدونم بعیده  وقتی با مثانه خیلی پر رفتی و آخرش دکتر گفته ربطی نداره پس دیگه اینم ...

زینب جون منهم در این مورد سوال دارم، لطفا هرکس دیگه هم که می دونه جواب بده

من پانکچر کردم 10 تا تخمک داشتم. بعد از 3 روز به ما گفتند که 4 تا جنین داریم 

صبر کردند که جنینها بلاست بشن و توی اون جند روز همشون از بین رفتند. غیر از یکی. الان فقط یه جنین دارم

(حالا چرا بلاست؟ چون توی مرکزی که من میرم برای همه pgd میکنن و میگن اینطوری احتمال مثبت شدن انتقال بیشتره

برای pgd هم حتما باید جنین بلاست شده باشه)

الان اون یک جنین رو فرستادند pgd ولی نمی دونم با خداس که سالم باشه ژنتیکی یا نه

اگر دفعه بعد اینطوری بشه من چیکار کنم؟ از دکتر بخوام که همون سه روزه انتقال بده با مسئولیت خودم؟ نمی دونم خیلی سردرگم شدم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستان سلام.خوبین؟ ما داشتیم میومدیم تهران ، توی عوارضی یک آدم بی حواس از پشت زد ب ما که توی صف عوا ...

عزیزم، خداروشکر که بخیر گذشت انشاالله گل پسراتم صحیح و سالمن😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زینب جون منهم در این مورد سوال دارم، لطفا هرکس دیگه هم که می دونه جواب بده من پانکچر کردم 10 تا تخم ...

یعنی مرکز شما از همه هزینه پی جی دی رو میگیرن؟

مرکزی که من میرم معمولا سه روزه فریز میکنن بعداز ذوب اگه دکتر درخواست بده میذارن بلاست بشه ولی خب برای یه سریا از اول میذارن بلاست بشه بعد فریز میکنن، نمیدونم چرا اینجوریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی مرکز شما از همه هزینه پی جی دی رو میگیرن؟ مرکزی که من میرم معمولا سه روزه فریز میکنن بعداز ذوب ...

آره عزیزم میگن دلیل اینکه خیلی از جنینها لانه گزینی نمیکنن اینه که مشکل ژنتیکی دارن و ما نمی دونیم

برای همین همه رو میفرستند pgd 

اما من  نمی دونستم که بعضی جنینها دوام نمیارن تا 5 روز

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره عزیزم میگن دلیل اینکه خیلی از جنینها لانه گزینی نمیکنن اینه که مشکل ژنتیکی دارن و ما نمی دونیم ...

چه جالب

منم این سری که بلاست انتقال دادم 6تا از جنینامو ذوب کردن سه تاش بلاست شد که اونم منفی شدم بازم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها ،دوستم ۵ روز انتقال داده شدید یبوست داره ، با آلو و خاکشیر و کیوی و کاهو و شربت کارش راه نیوفتاده😁 شما پیشنهاد دیگه ای دارین؟بنده خدا خیلی اذیته

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘