خدایا این دکترا رو به راه راست هدایت کن.آخه وقتی اسپرم هست و مورفو هم برا میکرو خوبه دیگه چرا اهدایی؟
میدونی پیامات رو حوندم یاد خودم افتادم.من دوره قبلی میکرو کردم ولی جنینام رشد نداشتن.دکترم و جنین شناس بهم گفتن هر جا بری همین نتیجش میشه و باید بری جنین اهدایی ولی من گوش نکردم و اومدم تهران.سه ماه بعد هم تعداد بالا رفته و هم مروفو از صفر اومده بین صفر و یک .تحرک هم ۵ درصد شده.اینبار ۹ تا جنین برامون تشکیل شد.تهران بهمون گفتن اصلا حق نداشتن اونجا فقط با یبار میکروی ناموفق بهتون پیشنهاد اهدایی بدن اونم وقتی اسپرم هست.اینجا خیلی ها هستن بعد از بعد از هفت هشت بار انتقال باردار میشن.قرار نیست که همه همون اول باردار بشن.
آبان ماه بود که از همون مرکز قبلی بهمون زنگ زدن که میخواین چیکار کنین آخرش؟ شوهرم هم همه اتفاقات و چریان میکرو مون تو رویان رو گفته بودو گفته بود چرا اون همه استرس به ما وارد کردین؟ چرا گفتین هر جای دیگه هم برین باز جنین براتون تشکیل نمیشه یا مثل اونبار از بین میره؟ تازه یه مقدار هم پیازداغش رو زیاد کرده بود و گفته بود جنینامون بیشترشون با گرید آ هستن😁😁😁.درسته دروغ بود اما دلم خنک شد.دیگه خودشون بدون اینکه حرفی بزنن تلفن رو قطع کرده بودن.
آخه من نمیفهمم وقتی اسپرم هست چرا باید پیشنهاد جنین اهدایی بدن؟
یه سوال خودشون دلال رو هم بهتون معرفی کردن؟ آخه مرکز قبلی انگار خودشون با دلال در تماس بودن حتی شمارشو به ما دادن که زنگ بزنیم.منکه شک کردم بهشون که دستشون با دلال تو یه کاسه است😑😑