2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
دوتا انتقال دادم ولی از دیروز درد پریودی دارم ماههای قبل اصلا اینجوری نبودم دردم فقط واسه روز پریودی ...

عزیزم نگران نباش، شما با وجود پروژسترون که پریود نمیشی، دل درد پریودی هم میتونه علامت بارداری باشه هم بخاطر پروژسترون

من این سری از روز سوم دل درد پریودی داشتم تا الانم که چهار روزه داروهامو قطع کردم هنوزم دارمو پریودم نشدم، البته من منفی شدما انشاالله که شما مامان شدی ولی اصلا به درد توجه نکن فکرای خوب خوب کن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من که از ابن سینا خوشم نیومد رفتم بهمن وضع اسپرما خیلی بهتر بود اونجا ابن سینا اب بهش میکنه

آب؟ چه باحال گفتی😂😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرییییین دقیقا این حالتم دارم من،من چند روزه فهمیدم باردارم،نمی‌دونم والا،امروزم دکتر بودم یادم رف ...

کاشکی بچه هایی که چند ماه از بارداری شون گذشته، بیان بگن ببینم همچین تجربه ای دارن یا نه، من یکم نگرانم، چون اذیت میشم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
والا😂😂😂يني ميخام بگم داغون هست ولي نه اونقدر كه ميكرو تشه من كلي ديدم ابن سينا مورفو صفر طبيعي حا ...

میدونم عزیزم گرفتم منظورتو😅😅😅

سمانه بدتر از من شما هم که همش تو نتی دختر، منم نمیتونستم نیام بعداز انتقال ولی خب میگن خوب نیست😕😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاشکی بچه هایی که چند ماه از بارداری شون گذشته، بیان بگن ببینم همچین تجربه ای دارن یا نه، من یکم نگر ...

منم همینطور،اذیتم

شما از اول که متوجه بارداریت شدی این حالت رو داشتی یا به تازگی اینطور شدی؟

والا😂😂😂يني ميخام بگم داغون هست ولي نه اونقدر كه ميكرو تشه من كلي ديدم ابن سينا مورفو صفر طبيعي حا ...

واقعا ؟؟؟😔

من مورفو شوهرم ۲ بود ،طبیعی باردار شدم،نگران نی نیم هستم خیلی،دکترا هم تو دل آدمی خالی می‌کنن،!☹️

انشاءالله هرچه زودتر قسمت خودت بشه بیای عکسشو بزاری شادن جون

وای یعنی میشه، ذوقمرگ میشم من😂😂😂

ممنونم الهام جون، انشاالله برای خودت و بقیه بچه های منتظر❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا ؟؟؟😔 من مورفو شوهرم ۲ بود ،طبیعی باردار شدم،نگران نی نیم هستم خیلی،دکترا هم تو دل آدمی خالی ...

عزیزم نگران نباش، دست خدا بالاتره بسپر دست خودش، دکترن دیگه باید یه چیزی بگن اگه نگن اموراتشون نمیگذره😂😂😂 جوجت جاش امنو خوبه از الان داره نقشه میکشه وقتی اومد چجوری با شیطنتاش پوست مامان باباشو بکنه😍😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نگران نباش، دست خدا بالاتره بسپر دست خودش، دکترن دیگه باید یه چیزی بگن اگه نگن اموراتشون نمیگذ ...

عزیز دلممم🥰😍😍

قربونت برم شادن جون،ایشاله به حق فاطمه زهرا دامنت به زودی زود سبز میشه گلم🥰🥰🥰

امیدم به خداست،همش پیش خودم میگم خودت دادیش،خودتم مراقبش باش که هیچ قدرتی بالاتر از تو نیست خدا جونم🤲

الهی خدا برای همه خوب بخواد