2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
زینب جان آزاد میگیرم. اما نمیدونم بدون نسخه میدن یا نه عزیزم

لیلا جان من فردا میرم پن پیورگان رو پس بدم برات میپرسم.....

هفته ی پیش گونال 450 میداد به مریض ها حتی نسخه ی منم تایید کردند که گونال داشت اما خب من پیورگان میخواستم....بدیش اینه یه روز هست یه روز قحطه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیلا جان من فردا میرم پن پیورگان رو پس بدم برات میپرسم..... هفته ی پیش گونال 450 میداد به مریض ها ح ...

فداااات عزیز دلم ممنونم. ایشالا که به زودی دل گل پسرت شاد میشه و صدای خنده هاتون تو خونتون میپیچه. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم کیس با کیس فرق داره  مثلا آنا جون اندو داشت لاپاراسکوپی کرد بعد میکرو باردار شد بعد طبیع ...

نگاه عزيزم من رفتم پيش دکتر نصر بهم گفت چسبندگي روده تخمدان اينا داري دکترمم که پيشش دارم ميکرو انجام ميدم بهم گفت نيازي به لاپارا نيست تو ميگي چيکار کنم گيجم برم انتقال بدم اگه نگرفت بعد برم عمل نظرت چيه کمکم کن خواهش ميکنم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
واییییی صد در صد مثبت عزیزم انشاللله به سلامتی برو ازمایش بده🌷🌷🌷🌷🌷

ممنون انشالله قربونت

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
دکتروتو عوض کن چه ربطی داره اخه شوهرت اسپرم داره ،ازمایش تکمیلی مثل دی اف ای دادی؟مال شوهر منم در حد ...

دی اف ای رفت آزمایشگاه دکتر رستمی انجام بده قبل از این سری دارو گفتن نمیشه برات انجام بدیم 

@زینبی_بابا    

عزيزم میگم من کلا همش احساس تنگی نفس دارم، یعنی باید چندین بار نفس بکشم تا بتونم نفس عمیق بکشم، کلا استرس دارم، هرکاری هم میکنم آروم نمیشم، توروخدا بگید این چیزها طبيعيه؟ چکار کنم بنظر شما؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
 فقط استرادیول دارم یکی صب یکی شب... عصرم دو تا امپول پروژسترون 50...همین شیاف رو میشه ازا ...

مریم جان عزیزم نمیدونم چی بگم تا اروم بشی ان شالله خدا خودش کمک حالت باشه ناامید نشو به راهت ادامه بده دلم برات روشنه میدونم جواب مثبت میگیری🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸