2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
۳۳سالمه یبار سه سال پیش باردار شدم بادارو ولی خارج رحم شد یدونه لولمو از دست دادم فکر می ک ...

سنتم کمه اره واقعا حق داری ولی پیگیر باش تا سنت کمه حیفه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نزدم هاچ سي جي اخه 

خوب ول کن مثبتی خداروشکر مبارکه مامان کیفشو ببری

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم فدات شم همين الان اينارو به شوهرم ميگفتم شما ام بايد به من بگيد😂

دیگه از قدیم گفتن از هردست بدی از همونم میگیری😂😂😂

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
این ویدیو درمورد انتقال جنینه خیلی جالبه حتما نگا کنین https://www.ted.com/talks/nassim_assefi_and ...

من خواستم ببینم اما باز نشد😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
وای خدایا چه سخته اینا هیچی بلد نیستم از بچه داری، یعنی یاد میگیرم

آره عزیزم خود نی نی بهت یاد میده با مدل گریه هاش.همه چی رو هم تند تند یاد میگیری. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

[QUOTE=115164421]تورو خدا جوابمو بدین لطفا سلام  من باید ۱۶ پریود میشدم ولی نشدم ۱۷ ام ازمایش بتا دادم منفی ...[/QUOTE

یه بی بی چک دیگه بزار اگر منفی، شربت زعفرون و رازیانه امتحان کن، احتمالا به این زودی پریود میشی 

نه فدات شم نزدم هر کار میکنم عکسم اپلود نمیشه ارور میده

پس فک کنم ۳قلو 

استرس نگیر خیلیاا سه قلو باردار میشن و صحیح و سالم بدنیا میارن حالا فردا برو از بده😁😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
پروژرسترون و استراديول و سينافكت مثبت ميكنه؟

نه هیچ کدام مثبت نمیکنه، معمولا میگن در بهترین و زودترین حالت روز 8 یا 9 انتقال بی بی نشون میده(جنین 3 روزه) حالا که شما 5 روزه بودی مثلا میشه 6 تا 7 انتقال دیگه 3 انتقال نمیشه! جلل الخالق چه چیزهایی، هی گفتی اگر سه تاش بگیره چیکار کنم خدا یه دستی زد هر سه تاش گرفت! ( این تیکه اش شوخی بودا)

پس فک کنم ۳قلو  استرس نگیر خیلیاا سه قلو باردار میشن و صحیح و سالم بدنیا میارن حالا فردا برو ا ...

نه دیگه همون ۳۰ ام که برام نوشته بهتر نیست بدم؟ممکنه ام یه قلو باشه اخه جنین دیگه اماده لانه گزینی بوده مثلا اینا که از میدن روز ۱۲ بتا ۷۰۰ خب حتما روز سه بتا ده ۲۰ بوده هان؟