2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046674 بازدید | 684536 پست
فقط فولیک اسید دارم دیگه هیچ مکملی نداد البته یادآوری کنم که من سه روزه آمپولام شروع شده هنوز تخمک ک ...

این داروها تاثیری روی کیفیت جنین ندارن! برا آماده سازی بدن زن برا شروع بارداری مفیده مثلا کلسیم و آهن برا بدن خودت تاثیر داره نه روی تخمک

خــــدا امیــد من است...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس سقطم از اون ور ميفته به جون ادم  تروخدا براي ارامشم دعا كنيد

عزیزدل چرا انقدددد داری خودتو اذیت میکنی توروخدا توکلت بخدا باشه هر چی اون بخواد اول و آخر همونه پس خودتو بسپار بهش 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
تورو خدا جوابمو بدین لطفا

سلام  من باید ۱۶ پریود میشدم ولی نشدم ۱۷ ام ازمایش بتا دادم منفی بود 

الان جواب منفی بتا من درسته یا نه 

درد زیر شکمی هم دارم 

شنبه هم دوتا امپول پرژسترون زدم .سونو گرافی هم رفتم هیچ نشانه ایی از حاملگی یا تشیکل ساک حاملگی و لانه گزینی نبود

همه کارهایی که تو ای وی اف انجام میشه با این پروسه طولانی و پر تنش تو بارداری طبیعی فقط خدا تو کسری ...

خیلی خندیدم به جمله آخرت.ایشالا خدا دلت رو شاد کنه عزیز دلم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
استرس سقطم از اون ور ميفته به جون ادم  تروخدا براي ارامشم دعا كنيد

ایشالله که مثبتی حالا یکی یا دوتا دست خداست حالا از مثبت بودنش لذت ببر چرا جلو جلو توغصه هاتو میخوری عجبا دختر خوشی کن برای مثبت شدنت 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ایشالله که مثبتی حالا یکی یا دوتا دست خداست حالا از مثبت بودنش لذت ببر چرا جلو جلو توغصه هاتو میخوری ...

اخه استرس ريداكت و فلان مياد به جون ادم ايشالا كه دو تا باشن خدا كمكم كنه ديگه واقعا نا ندارم فقط يه بچه سالن ميخام هر چند تاش فرق نداره فقط سالم باشن 

😔😔 من خودمم میگفتم این ivfیا همون میکرو هیچ فرقی باهم ندارن تو نگو که میکرو اسپرم باسوزن داخل تخمک ...

الهی عزیزم... ان شاء الله هر چی زودتر زودتر مامان بشی و باقی جونیتو بیشتر لذت ببری و فقط واسه زایمان بری دکتر

خدايا خودت كمكم كن اگه ميمونه برام كمكم كن واقعا استرس گرفتم شايد بلاست هچينگ زود لانه گزيني كرده &n ...

به خدا همه امون یه چیزیمون میشه ها، واقعا راه سخت و پر استرس گناه داریم ولی دوست من حواست هست به جای بارداری و مادر شدن فقط یه ریز فکرت درگیر این مساله هست!!! اولا هیچ چیز معلوم نیست در ثانی انقدرها بودن که ریداکت کردن که هیچی هم نشده، فامیلمون 3 تا انتقال داد سه تاش هم گرفت ولی یکی خود به خود دفع شد ،دوتای دیگه به دنیا اومدن انقدر شیطونن ملت از دستشون آرامش ندارن