2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
آدرسش کجاست وکی گرفتید اگه ممکنه شماره تلفنش بدید اگه داره برم

مترو:

ایستگاه مترو شهید باقری

خط اتوبوس رانی BRT:

خط ۱:مسیر سامانه اتوبوس تندرو تهران (BRT)  : پایانه آزادی- چهارراه تهران پارس

خط ۳:مسیر سامانه اتوبوس تندرو تهران (BRT)  :  پایانه خاوران در جنوب شرق تهران- پایانه علم و صنعت

خطوط عادی اتوبوس رانی:

شماره خط ۹-۲۸:پایانه علم وصنعت-پایانه حکیمیه

خط ۹۲۴:پایانه علم و صنعت-دانشگاه امام حسین (ع)

بزرگراه رسالت -بعد از اتوبان شهید باقری-خیابان شهید باغدارنیا(رشید شمالی)-جنب کلانتری ۱۲۶- نبش کوچه ۱۶۲ (شهید عبدالمجید)

۷۷۸۸۳۲۸۳-۶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدرسش کجاست وکی گرفتید اگه ممکنه شماره تلفنش بدید اگه داره برم

تهرانپارسه.من ده روز پیش گرفتم.شماره تماسشو ندارم ولی اگه بخوای از نت واست پیدا میکنم

با کریمان کارها دشوار نیست  
عزیزم دکتر طرازی مکمل بارداری به شما چی داده و از کدام داروخانه گرفتید

راستش نظرش ب فمیبیون بود. یک اش رو خوردم. اما از ۳ ماهگی ک گفت فمیبیون ۲ هیچ جا نبود.

بجاش یک روز در میون پره ناتال.

هر روز اسیدفولیک ۵ .

دو روز توی هفته امگا۳.

هر روز قرص آهن و کلسیم.

همین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
از کدوم داروخانه تو تهران گرفتید

عزیزم اولا ک دیگه فمبیون یک تقریبا هیچ جا نیست 

اگرم باشه نهایتا آخر این ماه تاریخ انقضاشونه 

من ب بیشتر داروخونه ها زنگ زدم و آخریش رو تو داروخونه دکت. قنبری روبروی بیمارستان دی پیدا کردم 

انقضاش آخر 2019هستش 

ب شرکت وارد کنند‌ش هم زنگ زدم گفت دیگه وارد نمیشه چون ساخته نمیشه البته کاملا ب دروغ بود 

چون فکر کنم شیسا جون بود ک اینجا گفت واسش از آلمان فمبیون یک رو با تاریخ تولید جدید آوردن 

فکر کنم فمبیون دو هم همین سرنوشت رو داره 

باز یک پیدا می‌شد وقتی من دنبالش بودم 

ای جانم عزیزم  چ همسر مهربونی خدا بهت ببخشه  لیلا جون نمیدونم ی حسی بهم میگه زندگیتون عی ...

قربونت عزیزم.ممنونم

راستش من بالا پایین تو زندگیم زیاد داشتم هم داغ عزیزترین کسانم هم شرایط مالی خیلی سخت تو یه دوره ای، حتی یه زمانی به جایی رسیدیم که داشتیم فکر میکردیم دوتایی با هم خودکشی کنیم! الان دیگه شدم مثل یه سنگ صیقل داده شده. به خدا و کمک های غیبیش ایمان دارم، به مو رسید اما نذاشت پاره بشه و الان مدتهاست به این نتیجه رسیدم که بیخودی جلز و ولز نکنم،بالا پایین نپرم، اون چیزی که مقدر شده قطعا پیش میاد. پس بهتره که من آرامش داشته باشم و شکر گزار باشم و روزها از خدا میخوام که منو ببخشه. من آدم مذهبی نیستم اصلا.اما ایمانم قلبی هست

ببخش سرت رو درد آوردم

ممنونم از دعاهای خوبی که در حقم کردی امیدوارم بهترینا سر راهت تو زندگی قرار بگیره دوست خوبم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شیاف سیکلوژست هم که ظاهرا هیچ جا تو تهران نیست

عزیزم زنگ بزن داروخانه دکتر جنتی یک کوچه بالای میدون ونکه هفته قبل دوستم ازش گرفت شاید هنوز داشته باشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم