2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لی لا جون شما هم لاپارا شدی هم هیسترو؟ اخه من لاپارا شدم ولی خب همش میگم نکنه لوله ی من هیدرو بوده ...

نه عزیزم هیسترو کردم فقط. فکر نکنم دوباره لاپارا بخوای عزیزم.زمان زیادی نگذشته از لاپارای قبلی. راستی وقتی میترسی و استرس داری رگ هات قایم میشن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت عزیزم.ممنونم راستش من بالا پایین تو زندگیم زیاد داشتم هم داغ عزیزترین کسانم هم شرایط مالی خی ...

مثل همیشه با قلم خوب و روونت با نوشته هات حال میکنم 

قطعا همینطوریه ک میگی 

امتحانات سخت خدا آدمو صیقلی میکنه 

نداشتن فرزند، مسائل مالی.، داغ عزیزان و بیماری و.... 

خداروشکر ک هنوز شاکرشی و ایمان قلبیتو از دست ندادی 

قطعا بنده خوب و خاص خدایی ک با وجود اینهمه سختی بازم آرامش داری و میتونی این آرامش رو حتی ب دوستان مجازیت انتقال بدی 

انشاله عشقتون پایدار باشه عزیزم و خدا برای همدیگه حفظتون کنه @🙏🌷

عزیزم روند کار حداقل دو روزه...دو تخمک من در تقسیم دو سلولی توقف کرد😪😪😪 تازه به من بعد از یک هفت ...

مریم جان شما هم مثل دفعه قبل من شدی .منم جنینام گفتن تو دوسلولی رشدشون متوقف شده.چه حس بدی بود موقع شنیدنش.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ممنون عزیزم مرضی جان گفتن استرادیول مانع پریودی میشه  ممنونم

نه گلم استرادیول باعث رشد دادن دیواره رحم میشه و پروژسترون مانع ریزش 

وقتی همزمان مصرف میشن  به حالت استیبل میرسه و باید پروژسترون به اندازه کافی باشه تا ریزش نکنه

علت ریزش و لک و خون کم بود پروژسترون هست یعنی بدنت به پروژسترون بیشتری نیاز داره

آره حداقل با جنین شناس صحبت کن، تو خونه که آدم فقط دلش مثل سیر و سرکه میجوشه

دقیقا 

اخه دیگه نا امیدم الکی برم اونجا چی بگم 

خیلی از محیطش خوشم میاد حالا 

دیگه رشد نکرده دیگه ایندفعه هم خدا نخواست 

همش برا ما نمیخواد 

کی میخواد برامون الله اعلم 

فک کنم وقتی بمیرم 

اوففف خیلی اعصابم خورده 

مثل همیشه با قلم خوب و روونت با نوشته هات حال میکنم  قطعا همینطوریه ک میگی  امتحانات سخت ...

قربونت عزیزم حسابی شرمنده ام کردی. دلم با نوشته هات روشن شد امیدوارم چراغ دلت و چراغ خونه ات همیشه به شادی روشن باشه. ممنونم خدا جمع سه نفره شمارو هم انشالله به زودی ۵ نفره میکنه. سایه شما و همسرت رو سر بچه هاتون همیشه پایدار باشه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دقیقا  اخه دیگه نا امیدم الکی برم اونجا چی بگم  خیلی از محیطش خوشم میاد حالا  دیگه ...

عزیزم دوست منم دو تا تخمک داشت، به دلایلی یک شب هم فریز شون کرد روز بعدش، شوهرش نمونه داد، و فقط یک جنین تشکیل شد و گفتن اون یکی بالغ نیست ولی الان پسرش از در و دیوار بالا میره 

تازه دو تا فولی بیشتر نبود، اگر اونم مثل شما خونه میموند الان معلوم نبود مامان میشد یا نه

قربونت عزیزم حسابی شرمنده ام کردی. دلم با نوشته هات روشن شد امیدوارم چراغ دلت و چراغ خونه ات همیشه ب ...

ممنون بابت دعای قشنگت با اون دل پاکت

خبر بارداریت حتما منو ب اوج خوشحالی میرسونه 

فقط منتظر اون روزم و دعاگوت🙏🌷