2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046345 بازدید | 684509 پست
عزیزم حق داری ناراحت بشی  ولی نباید ناامید بشی  بخودت و همسرت و تغذیت بیشتر برس  م ...

چی بگم امیدم بازم به خداست 🙏🙏🙏

شما بچه دارید میکرو کردید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من اخر هفته میرم دکتر که دوباره کارای انتقالو شروع کنم خودم که اصلا روحیه ندارم ولی شوهرم گی ...

اگه میتونی یه مدت سعی کن روحیه ات رو تقویت کنی بعد بری. باید انرژی داشته باشی که ان شالله بهتر نتیجه بگیری. 

اگه میتونی یه مدت سعی کن روحیه ات رو تقویت کنی بعد بری. باید انرژی داشته باشی که ان شالله بهتر نتیجه ...

خیلی بش گفتم قبول نمیکنه

البته اونبارم موقع درمان دکتر فلوکستین داد خیلی بیخیال و راحت شدم

من منتظرم که هفته آینده پری بیاد و تزریقامو شروع کنم و وارد سیکل پانکچر بشم.منم شنیدم که بیش فعالی م ...

نگران نباشین. برای قبل باردتری ایراد نداره. من الان دوقلو باردارم.نگرانم.

پره ناتال مکمل خوبیه.برای بعد ۳ ماهه اول بارداریه.

فقط نمیدونم چرا ب من اون رو یکی در میون داده. اسید فولیکو هر روز.

من اگر باردار نبورم ، طبق تجویز میخوردم.الان چون باردارم یک کم روش حساس شدم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مریم  مادر پرانرژی خستگی ناپذیر چطوره  حال دلش ک انشاله خوبه 🥰🌺😍

در پنچری شدید جسم و روح و وجودم؛ خودم رو با دیدن همسرم و پسرم پنچر گیری میکنم.....دلم گرفتست اما سرشار از امید ......میدونم خدا هوامو داره🙃

با اینکه امپول آزاد سازی زدم و فعالیتم باید کم باشه در حال کارم بخاطر روحیم.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
در پنچری شدید جسم و روح و وجودم؛ خودم رو با دیدن همسرم و پسرم پنچر گیری میکنم.....دلم گرفتست اما سرش ...

امید ک همیشه اینجوری باشی 

انشاله ک حال دلت بدون پنچری باشه خواهر 

و بهترینها برات رقم بخوره 

انشاله منم به انتقال برسم😢 رعایت کنم این چیزا رو

مریم جون حالا من که دعا میکنم کی بشه برم داروهای پانکچر رو بگیرم. این پریود سنگین تموم بشه یه کم بلکه جون گرفتم.ایشالا سر سفره عید تو دلی هم داری

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاالله بشه😢😢 سینه هام فیبروکیستیکه نمی تونم زیاد دارو بخورم گفتم یبار برم شانسمو امتحان کنم اون ...

منم فیبروکیستیکه سینه ام، انشاءالله میخوام وارد سیکل میکرو بشم، داروهایی که بهم قراره بدن فیبروکیستیک رو بزرگ تر می کنه؟ چه اثری داره؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست