2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
عزیزم حتما یه برنامه بذار حداقل تو ماشین برین بیرون کوتاه چرخ بزنین یا چند دقیقه جمعه یا پنج شنبه بر ...

من هم دایم در حال بافت هستم بهم آرامش میده.انگار به هیچ چیزی فکر نمی کنم جز بافتن.

دیگه طاقت ندارم همینطوری از چشام اشک میاد خیلی امید داشتیم 

عزیزم به همین آیه قرآنی که تو امضات نوشتی دل ببند و امید داشته باش. ان شالله که میشه. ناامید نباش اگر هم زبونم لال نشد باز با اراده میری جلو خدا برات بهترین رو میسازه ان شالله. هر موقع که صلاح باشه و بهترین زمان فرزند صالح بهت عطا می کنه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من روز دوازدهم انتقالم بی بی چک گذاشتم منفی شد یعنی نشد دارم دیق می کنم دیگه جنینم ندارم😞😞

روز موعد ازمایش بده عزیزم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم طرازی به من هم اوابوست و کیوتن داد ولی تو رویان گفتن همون اوابوست کافیه مکمل کاملی هست دیگه کی ...

مرسی عزیزم که گفتی.من چون نمیدونستم هردوشو استفاده کردم .اتفاقا q10 داره تموم میشه تا وقت پانکچرم ، گفتم برم دوباره بگیرم.پس لازم نیست دیگه.

عزیزم به همین آیه قرآنی که تو امضات نوشتی دل ببند و امید داشته باش. ان شالله که میشه. ناامید نباش اگ ...

انشاالله بشه😢😢

سینه هام فیبروکیستیکه نمی تونم زیاد دارو بخورم گفتم یبار برم شانسمو امتحان کنم اونم که اینطوری تورو خدا برام دعا کنید😭😭

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
یه سوال میگن شب قبل از انتقال نزدیکی باشه خیلی موثره و فلان و باعث میشه محیط طبیعی تر باشه فایده دار ...

عزیزم هنوز اثبات نشده ولی ضرری هم نداره، بله خون رسانی رو قطعا بیشتر میکنه، میگن تا قبل انتقال هم گرم نگه دارین خصوصا الان که زمستون هست

ما که استرس داشتیم حوصله این کارا نبود

ولی حتما جوراب همیشه پات باشه، البته اگر اذیت کننده بود نه در بیار جورابو ولی تا وقتی راحتی خوبه جوراب بپوشی و جای سرد نشینی

بچه ها من اخر هفته میرم دکتر که دوباره کارای انتقالو شروع کنم خودم که اصلا روحیه ندارم ولی شوهرم گی ...

انشاله ک انگیزه لازم رو خیلی سریع پیدا میکنی و با دل خوش میری واسه انجامش