2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046333 بازدید | 684509 پست
بچه ها تو رو خدا  تورو امام زمان  هر کی این سوال من رو میبینه جواب بده  الکی پستمو ...

احتمالا خوب نبوده حالا باز زنگ بزن ولی وقتی رشدش خوب نبوده متاسفانه خوب نیست 

با کدوم دکتری؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون که جواب دادی  یعنی ممکنه رشد کنه  خیلی حالم بده  من خیلی بدبختم خیلی بیچارم ...

وا دختر اینا چیه میگی.....

خیلیا یکی مثل من این اتفاق افتاده برامون.....

یه زنگ میخوای بزنی....

امید امید امید تنها چیزیه که سبب میشه انسان به زندگی ادامه بده... امید بخدا داشته باش.... 

(((((صب یه چی خوندم که نوشته بود آخر همه ی کارا موفقیت و شادی هست اگر حسش نکردی بدون هنوز به آخرش نرسیدی🏵 پس به تلاشت ادامه بده))))))

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس برای شما هم اینجوری شد و رشد نکرد  مگه من میخوام تو روندش قرار بگیرم  وقتی رشد نکرده ...

عزیزم روند کار حداقل دو روزه...دو تخمک من در تقسیم دو سلولی توقف کرد😪😪😪

تازه به من بعد از یک هفته نتیجه رو دادند...جگرم خون شد

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
احتمالا خوب نبوده حالا باز زنگ بزن ولی وقتی رشدش خوب نبوده متاسفانه خوب نیست  با کدوم دکتری؟

آره خوب نبوده دیگه میگم چرا باید دوباره زنگ بزنم 

تمونش کنن دیگه بریزن دور بره 

حالا دوباره زنگ بزن ببین چی میشه و این کوفت و زهرمارا و استرس دادن چیه 

عزیزم روند کار حداقل دو روزه...دو تخمک من در تقسیم دو سلولی توقف کرد😪😪😪 تازه به من بعد از یک هفت ...

اووو ۱ هفته 

بخوان این مسخره بازی رو دربیارن خودم میرم ابن سینا میریزمشون دور برن 

مگه من مچلشونم هی بگن فردا زنگ بزن نه پس فردا زنگ بزن 

مگه اعصابمو از سر راه آوردم 

بدنمون که سوراخ سوراخ شد حالا عوضیا میخوان اعصابمم گند بزنن توش 

زینب جون دکترم نمیگه عمل کن  اون میگه بیا بسته اخرتم انتقال بده اگه نشد از اول پانکچر کن  ...

عزیزم چه قدر عمل!!!! دفعه اول مگه کیستت چند سانت بود که گفتن عمل؟ تومور مارکر ها چه جور بودن؟ 

شما وضعیتت خیلی پیچیده هست و اصلا نباید اگر قرار بر عمل مجدد هست پیش افراد با تبحر حتی متوسط بری، حسابی هم بررسی پیش چند نفر

گلم فعلا هم جنین انتقال نده مگه جونت رو از سر راه آوردی، تکلیف وجود یا عدم وجود چسبندگی ها رو معلوم کن بعد

من شرایطم خیلی با شما فرق داشت آندو داشتم اول و نمیدونستم، دوبار iui شدم منفی ولی علتش الان میدونم آندو نبوده

بعدا سر خود رفتم پیش پادمهر تو ابن سینا، با معاینه گفت ندول های لگنی دارم و فرستاد سونو و آزهای تومور مارکر نوشت

تو سونو تایید شد آندومتریوز و چسبندگی به علاوه کیست جدید آندومتریوما 2 سانتی تخمدان چپ، و تومور مارکر عادی

رفتم رویان دوباره پیش شیوا، گفتن باید یه سونو مجدد روز 5تا 8 پریودی بدم تا آندو تایید بشه، چون سونو قبلی مربوط به 21 سیکل بود، پیش غفاری هم رفتم گفت یک ماه ال دی میدم اگر کوچیکتر شد که عالیه، اگر نه لاپاراسکوپی 

تو سونو مجدد کیست آندومتریوما شده بود 4 سانت

با جواب هر دو سونو رفتم پیش پادمهر گفت اول پانکچر بعد عمل، که هر دو لوله باید کات بشن احتمال هیدرو بودن هست

دوباره رفتم رویان، اینار سماجت کردم باید با مشایخی که باهاش پرونده تشکیل دادم ویزیت بشم و روز دوم پریودی با نامه پادمهر که نوشته بود پانکچرم کنن تا بعد لاپرا و کات لوله ها انجام بشه و بعد انتقال 

ولی در کمال تعجب دکترم گفت تو عمل فعلا نیاز نداری، و کلی برام توضیح داد و قانعم کرد اول دوبار انتقال، اگر منفی شد اون وقت لاپاراسکوپی 

و همون روز سونو کرد و گفت 21 سیکل استرادیول شروع کنم و پریود بعدی روز دوم برم و... 

که گفتم آخه من که آندو دارم استرادیول بده، گفت نه، کلا عقیده داره خانم ها با کیست آندومتریوما دو طرفه هم طبیعی باردار میشن و نیاز به دستکاری نیست

دیگه منم با احتمال اینکه حداقل دوبار منفی بشم رفتم تو سیکل که دفعه اول انتقال مثبت شدم و برام مسجل شد تمام کیس های اندو نباید عمل بشن و اون جور نبود که هر کی اندو داره زیر تیغ عمل بره، چون اون مدت مقالات زیادی میخندم که با نظر دکتر خودم خیلی شبیه بود

یادمه یکی دیگه از دوستان هم مثل من بود، اونم لاپرا نکرد، فقط شوهرش رو که اسپرم ضعیف داشت خوب تقویت کرد و با سه تا کیست آندومتریوما باردار شد با میکرو 

تو همین تاپیک هم کلی مورد دیدیم طبیعی اصلا باردار شدن

نمونه برعکس هم آنا جون بود که تا لاپاراسکوپی نکرد مثبت نشد، یعنی دوبار انتقال منفی داشت ولی انتقال شوم به احتمال زیاد اثر همون جراحی بوده که باردار شده 

نکته اینجاست که همون دفعه اول سراغ روش تهاجمی نرفتن دکترها برای ماها 

آزمون و خطا انجام شده و حداقل با باردار شدن قبل از لاپاراسکوپی بدون دستکاری باردار شدیم و آنا جون هم که واقعا عمل نیاز داشته غربال شده

****الیته گاهی مواردی هم هست که باید باید باید همون اول دستکاری صورت بگیره**** یهو استرس نگیری چرا برای شما همون اول عمل کردن

برای همین میگم حتما حتما با چندین نفر ویزیت شو چون کیس پیچیده ایی هستی

آره خوب نبوده دیگه میگم چرا باید دوباره زنگ بزنم  تمونش کنن دیگه بریزن دور بره  حالا دوب ...

مگه باهات تعارف دارن؟ اگه هیچ امیدی نبود نمی گفتن باز زنگ بزن مطمئن باش اونا انقدر سرشون شلوغ هست که دنبال الکی زیاد کردن تماس هاشون نیستن. حتما یه امیدی هست

حالا صبر کن تا روز آزمایش ان شالله که جواب آزمایش خونت مثبت میشه. 

دیگه طاقت ندارم همینطوری از چشام اشک میاد خیلی امید داشتیم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام دوستان من امروز سومین روزیه که آمپول سینال اف میزنم اصلا دوس ندارم هایپر شم چون از شهرستان اومد ...

سلام من 10 تا تخمک داشتم ولی خداروشکر هایپر نشدم و قبلش انقدر شنیده بودم که بعضی از دوستان هایپر میشن فوبیای هایپر داشتم ، تجربه من میگه آب فراون بخور من خودم خیل مایعات و آب میخوردم ، پیاده روی هم خیلی خوبه من نمیتونستم بیرون پیاده روی داشته باشم تو خونه کمی پیاده روی میکردم ، بعد از پانکچر به ما گفتن سفیده تخم مرغ بخورید که من بعدش خوردم