عزیزم چه قدر عمل!!!! دفعه اول مگه کیستت چند سانت بود که گفتن عمل؟ تومور مارکر ها چه جور بودن؟
شما وضعیتت خیلی پیچیده هست و اصلا نباید اگر قرار بر عمل مجدد هست پیش افراد با تبحر حتی متوسط بری، حسابی هم بررسی پیش چند نفر
گلم فعلا هم جنین انتقال نده مگه جونت رو از سر راه آوردی، تکلیف وجود یا عدم وجود چسبندگی ها رو معلوم کن بعد
من شرایطم خیلی با شما فرق داشت آندو داشتم اول و نمیدونستم، دوبار iui شدم منفی ولی علتش الان میدونم آندو نبوده
بعدا سر خود رفتم پیش پادمهر تو ابن سینا، با معاینه گفت ندول های لگنی دارم و فرستاد سونو و آزهای تومور مارکر نوشت
تو سونو تایید شد آندومتریوز و چسبندگی به علاوه کیست جدید آندومتریوما 2 سانتی تخمدان چپ، و تومور مارکر عادی
رفتم رویان دوباره پیش شیوا، گفتن باید یه سونو مجدد روز 5تا 8 پریودی بدم تا آندو تایید بشه، چون سونو قبلی مربوط به 21 سیکل بود، پیش غفاری هم رفتم گفت یک ماه ال دی میدم اگر کوچیکتر شد که عالیه، اگر نه لاپاراسکوپی
تو سونو مجدد کیست آندومتریوما شده بود 4 سانت
با جواب هر دو سونو رفتم پیش پادمهر گفت اول پانکچر بعد عمل، که هر دو لوله باید کات بشن احتمال هیدرو بودن هست
دوباره رفتم رویان، اینار سماجت کردم باید با مشایخی که باهاش پرونده تشکیل دادم ویزیت بشم و روز دوم پریودی با نامه پادمهر که نوشته بود پانکچرم کنن تا بعد لاپرا و کات لوله ها انجام بشه و بعد انتقال
ولی در کمال تعجب دکترم گفت تو عمل فعلا نیاز نداری، و کلی برام توضیح داد و قانعم کرد اول دوبار انتقال، اگر منفی شد اون وقت لاپاراسکوپی
و همون روز سونو کرد و گفت 21 سیکل استرادیول شروع کنم و پریود بعدی روز دوم برم و...
که گفتم آخه من که آندو دارم استرادیول بده، گفت نه، کلا عقیده داره خانم ها با کیست آندومتریوما دو طرفه هم طبیعی باردار میشن و نیاز به دستکاری نیست
دیگه منم با احتمال اینکه حداقل دوبار منفی بشم رفتم تو سیکل که دفعه اول انتقال مثبت شدم و برام مسجل شد تمام کیس های اندو نباید عمل بشن و اون جور نبود که هر کی اندو داره زیر تیغ عمل بره، چون اون مدت مقالات زیادی میخندم که با نظر دکتر خودم خیلی شبیه بود
یادمه یکی دیگه از دوستان هم مثل من بود، اونم لاپرا نکرد، فقط شوهرش رو که اسپرم ضعیف داشت خوب تقویت کرد و با سه تا کیست آندومتریوما باردار شد با میکرو
تو همین تاپیک هم کلی مورد دیدیم طبیعی اصلا باردار شدن
نمونه برعکس هم آنا جون بود که تا لاپاراسکوپی نکرد مثبت نشد، یعنی دوبار انتقال منفی داشت ولی انتقال شوم به احتمال زیاد اثر همون جراحی بوده که باردار شده
نکته اینجاست که همون دفعه اول سراغ روش تهاجمی نرفتن دکترها برای ماها
آزمون و خطا انجام شده و حداقل با باردار شدن قبل از لاپاراسکوپی بدون دستکاری باردار شدیم و آنا جون هم که واقعا عمل نیاز داشته غربال شده
****الیته گاهی مواردی هم هست که باید باید باید همون اول دستکاری صورت بگیره**** یهو استرس نگیری چرا برای شما همون اول عمل کردن
برای همین میگم حتما حتما با چندین نفر ویزیت شو چون کیس پیچیده ایی هستی