2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
عزیزم اگر دکتر تجویز کرده بخور با خیال راحت واسه منم عفونت باکتریال بود آموکسی سیلین نوشت یک هفته

آخه با یه داروساز مطرح کردم ، گفت بهتره موضعی برطرفش کنی. یعنی یا این شیاف واژینال.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چه روحیه خوبی، احسنت، شک ندارم زودی نتیجه این صبوری رو میگیری  بستگی به نظر دکترت داره و ...

راستش خودم حس میکردم منفیه.ممنونم از جوابت..

میخواستم ببینم از دوستان بدون هیستروسکوپی و این چیزا کسی بوده بار دوم سوم نتیجه بگیره؟چون شنیرم دفعه اول احتمالش ضعیفه

عزیزم منم دیشب گرفتم زیر یک بود 😔

سخت هست ولی چه میشه کرد..همه زندگی که این چیزا نیست.من خودم اشتباه کردم بی بی چک گذاشتم زیادی فکرم درگیرش بود امروز که از بلاتکلیفی درومدم خیلی حالم بهتره.

انشالله دفعه بعد هر دومون مثبت میشیم♥️

والا منم نمیدونم چه روزی از سیکل بودی مگه؟

زینب خانم پی ارپی چجوری انجام میشه؟هزینش زیاده؟برای باردوم ای وی اف انجام میدن دکترها؟خییییلی ممنون که جواب میدید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😘😘

عزیزم تو تهران که خیلی جاها انجام میشه  من کلینیک قلب صدر رفتم با دفترچه تامین اجتماعی دفعه او ...

والله دکترم که عوض شد باید برم پیشش ببینم ایشون نسخه مینویسه که برم. متخصص داخلی بنویسه قبول میکنن?

زینب خانم پی ارپی چجوری انجام میشه؟هزینش زیاده؟برای باردوم ای وی اف انجام میدن دکترها؟خییییلی ممنون ...

من بار چهارم انجام دادم. هزینه‌اش ۶۰۰ تومن شد. ۲ روز قبل از انتقال ازم خون گرفتم و پلاسماش رو تزریق کردن داخل رحم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
تیارا جان همه پستهات رو خوندم، واقعاً متأسفم از اتفاقاتی که داره برات میوفته... من کوچیکتر و کم تجر ...

مرسی عزیزم از اینکه تجربه تونو گفتید، البته من تنبلی تخمدان هم ندارم و وضعیت رحمم هم میگفتن سه خطی و خوبه دیگه نمیدونم چرا فقط دوتا تشکیل شدش هرچند همسرمم میگه ده تا هم تشکیل میشد بازم ما بچه دار نمیشدیم، سرت درد نیارم عزیزم امیدوارم به سلامتی و شادی بچه هاتونو بغل بگیرید، التماس دعا