2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
زینبی جون یه سوال میگم جنین سه روزه که فریز میشه منظورم هشت سلولی هست، مثلا تا دو روز تو ازمایشگاه ...

گلم حتما باید روز 5 یا بلاست شده باشه یا early blastocyte 

البته ساعات بعد از لقاح هم مهمه

یعنی ممکنه 4 روز و یک ساعت باشه ولی ما فکر کنیم دیگه 5 روزه شد 

اون موقع اواخر مرحله کامپکشن هم میتونه باشه 

عزیزم خیلی متاسفم خیلی ناراحت شدم  قطعا هیچ وقت نمیتونم حالت رو مثل خودت درک کنم...  ان ...

ممنونم عزیزم..حتما خیریتی توش بوده..اشکال نداره

من یه سوال دارم..میخوام این سری آزمایش های ایمنی انعقادی انجام بدم.و اینکه میخوام ببینم بعد از چند تا انتقال منفی هیستروسکوپی و خراش آندومتر انجام میدن؟من سه بسته ی دیگه انتقال دارم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا         این آمپول بتامتازون بر ریه جنین، ضرر داره استفاده شه ...

عزیزم هر دارویی عوارض خودش رو داره، فقط اگر دکتر تجویز کرد باید استفاده کرد

مثلا واسه من گفت نیازی نیست 

فشار خون اولین علامت‌ش همون بالا رفتن فشار هست 13 روی 9 به بالا، ورم، سر درد و... 

هر کدوم رو خانم باردار دید سریع باید بره بیمارستان حتی نصف شب 

اگر مثلا سر درد گرفت تو سه ماهه اول مهم نیست 

ولی از سه ماهه دوم به بعد اگر سردرد داشت و تو خونه هم فشار رو اندازه گرفتن و بالا بود دیگه نباید وقتو تلف کرد

@زینبی_بابا ‍ ‍  خانومی راجب واکسن آنفلوآنزا پزشکم گفتن که با متخصص عفونی مشورت کن گفتن برا ا ...

اوکی مرسی خبر دادی

منم از متخصص عفونی پرسیدم واسه کزاز و آنفولانزا همزمان گفت نهایت 3_4 روز بین شون فاصله باشه

پس انشاا... انتقالم نزدیکای عید میشه من اگه خدایی نکرده بازم نتیجه نگیرم یبار دیگه میرم تخمک کشی با ...

آفرین به تو و همسرت عزیزم.پس شما حتما نتیجه می گیری.به امید خدا امسال دو فندوق کوچولو توی دلت داری.

@زینبی_بابا     دکترم اصلا قبول نکرد که برم اکوی قلب گفت که چه لزومی داره? اکوی قلب رو ...

عزیزم چه دکتر عجیبی

آخه اکو قلب که ضرر نداره

حتی خانم های باردار بدون سابقه مشکل قلبی تو خانواده برن و انجام بدن عالیه

میدونی چند تا نوزاد به صورت رندوم قربانی همین اکو نکردن میشن بعد از تولد در صورتی اگر مشکل کشف میشد نجات پیدا میکردن

@زینبی_بابا     دکترم اصلا قبول نکرد که برم اکوی قلب گفت که چه لزومی داره? اکوی قلب رو ...

عزیزم تو تهران که خیلی جاها انجام میشه 

من کلینیک قلب صدر رفتم با دفترچه تامین اجتماعی دفعه اول شد 60،دفعه دوم رایگان 

بعد از تولدش هم گفت یک ماهه شد ببرمش چک آپ

این حدس دکتره  گفت برای انتقال بعدی جنینات رو میفرستیم تست صحت و سلامت  فقط هم یه بسته د ...

تست سلامت همون پی جی دی هستش؟

باور کن منم همه ی امیدم به همین جنینام بود وگرنه 9تا دیگه دارم خداروشکر ولی خب همشون مثل هم هشت سلولی a هستن دیگه چه فرقی دارن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من خیلی نگران جواب ازمایش وعکس سلم....اگه مثبت باشه میکرو عقب میفته؟تاپیکم زدم😔

قطعا عقب میفته ولی خیلی بهتر از بدون بررسی جلو رفتن هست

گلم فاصله بین iui دوم تا میکرو واسه ما حدودا 1 سال و نیم بود و همش اتفاقای عجیب و غریب و بعضا نا امید کننده میفتاد ولی تحملش خیلی راحت تر از میکرو منفی بود

تازه مثل این سرخوشا هر ماه به طبیعی هم فکر میکردم

زینبی جون viscosity همون چسبندگیه؟ یا فرق داره؟میزان باکتری تو نمونه چی؟ آیا به عفونت ربط داره؟

ویسکوزیته غلظت مایع منی هست 

ولی اون چسبندگی که برای ما مشکل ایجاد کرده بود agglutination بود که خود اسپرم ها در سطح مولکولی بهم محکم میچسبیدن و بی تحرک میشدن

اگر بالا باشه و wbc هم بالا باشه بله یعنی عفونت 

ولی اگر عفونت باشه حتما دارو میدن نگران نباش