2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی امیدوارم خوب و سلامت باشید 

بچه هااز از مایشگاه کهpgdکردن زنگ زدن پرسیدن نتیجه انتقال چی شدگفتم روز دهم هستم و دکترگفته۱۶ روز بعد انتقال از بده گفت بی بی بزنی الان نشون میده و فلان اقا ما هم گذاشتیم و منفی بود🤦🏻‍♀️

دیگه نمیدونم زود بود یا واقعا منفی هست امید به خدا تا چند روز دیگه که برم از بدم

ویسکوزیته غلظت مایع منی هست  ولی اون چسبندگی که برای ما مشکل ایجاد کرده بود agglutination بود ...

اون باکتری بالا باشه یعنی عفونته؟این آزمایش اسپرم مال شوهر یه بنده خداییه wbcننوشته.نوشته bacteria بعد جلوش نوشته many.

Viscisity هم جلوش نوشته high. اینا نشون دهنده عفونته؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

سلام دوستای گلم خوبین..دلم براتون.تنگ شده..کلا مشغول پسرم.هستم و وقتایی ک.میخابه منم ازبیخوابی میخابم دیگه.. وقت نمیکنم دیگه پستا رو بخونم خیلی کم.چنتاشو.میخونم ولی ب یاد همتونم و هرلحظه دعاتون میکنم و از این بیخوابی های شیرین رو براهمتون از خدای مهربون طلب میکنم🙏🌼

نیوا خبر زایمانشو نداد؟از خاکستری چ خبر من هیچ پستی ازش ندیدم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
روشنا جون خيلي نارحت شدم😢واقعا آدم نميدونه تو اين شرايط چي بگه ، فقط از خدا ميخوام بهممون رحم كنه ص ...

ممنون عزیزم...خیلی سخته ک باید راه رفته رو دوباره از اول  رفت...اونم پروسه طولانی میکرو😢😢😢

تا خدا هست زندگی هست...
سلام به همگی امیدوارم خوب و سلامت باشید  بچه هااز از مایشگاه کهpgdکردن زنگ زدن پرسیدن نتیجه ان ...

مطمئن باش هنوز زود بوده برا نشون دادن.ان شاالله که ۶ روز دیگه با خبر جواب مثبتت میای تاپیک😍😍

جنین خوشگلت چند روزه بود؟

عزیزم درک می کنم یه چند روز به خودت استرس نده چند روز برو سفر ریلکس کن به بچه فکر نکن بعدش تصمیم بگی ...

اخه من شوهرم آزو اسپرمه..هر سری واسه ای ای وف باید عمل شه از بیضه ش اسپرم بگیرم..مکافاتیه...شما مشکلتون چیه؟بچه ندارین؟

تا خدا هست زندگی هست...
سلام دوستای گلم خوبین..دلم براتون.تنگ شده..کلا مشغول پسرم.هستم و وقتایی ک.میخابه منم ازبیخوابی میخاب ...

نه عزیزم هیچ کدوم نیومدن خبر بدن.حتما مثل شما درگیر بی خوابی های شیرین دوران بچه داری و شیر دادن هستن.خدا بچه هاتون رو حفظ کنه.موقع شیر دادن برا ما هم دعا کنین😍😍 

حالا گفتم اشكال نداره تحمل ميكنم ولي دكترم گفت چون خونريزي داري جوابش درست در نمياد

آره.صبر کنین تا لک تموم بشه.

هماتوم هست هنوز؟

من دیروز برای آب دور جنین ها ، جفت هام رفته بود بالا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار