تیارا جان همه پستهات رو خوندم، واقعاً متأسفم از اتفاقاتی که داره برات میوفته...
من کوچیکتر و کم تجربهتر از اونی هستم که بخوام چیزی بهت بگم یا راهنماییت کنم. فقط چون منم بار اول که پانکچر شدم ۱۰ تا تخمک داشتم و ۲ تا جنین تشکیل شد برام، دارم برات مینویسم.
من تنبلی شدید تخمدان دارم و همسرم مشکلی نداره. ما وقتی فهمیدیم باید آیویاف کنیم فکر میکردیم مرحله سختش برامون گرفتن تخمک با کیفیت هست بعدش دیگه با اولین انتقال جواب مثبت میگیریم ولی اینجوری نبود. ببین من اون موقع ایران نبودم و وقتی از دکترم توضیح خواستم که چرا اینجوری شد بهم گفت آیویاف یه پروسه آزمون و خطا هست مخصوصاً بار اولش، چون ما نمیدونیم بدن اون خانم چجوری به داروها جواب و عکسالعمل نشون میده. اون ۲ تا جنین رو ۲ بار برای من انتقال دادن و هردو منفی شد. بخاطر هزینههای زیاد اومدیم ایران که دوباره از اول شروع کنیم. این بار ۱۹ تا تخمک داشتم که ۸ تا جنین شد. ۸ تا جنینی که توی ۲ بسته فریز شد یعنی من بازم ۲ بار فرصت انتقال داشتم. با اصرار خودم دکترم آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو برام نوشت و با جوابش رفتم پیش زرنانی، اون بهم اطمینان داد که من هیچ مشکلی ندارم! فقط مهم پیدا کردن بازه زمانی مناسب برای انتقال جنین به رحم هست برای کیس من. خوشحال از اینکه پس اینار نتیجه میگیرم چون خیالم راحت شده که مشکلی ندارم، بار اول ۲ تا انتقال دادن و ۲ تای دیگه رو گفتن برای فریز مجدد مناسب نیستن. اون انتقالم منفی شد. ۱ فرصت دیگه بیشتر نداشتم، به شدت استرس گرفته بودم و اصلاً دلم نمیخواست برای بار سوم پانکچر بشم. جنین شناس بهم پیشنهاد پیارپی رو داد، دکترم هم قبول کرد. روز انتقال بهم گفتن بجای ۲ تا ۳ تا انتقال میدیم. سرت رو درد نیارم وقتی توی ناامیدترین حالت ممکن بودم جواب آزمایشم مثبت شد.
ببخشید خیلی طولانی شد! خواستم بهت بگم فقط اینجا نیست که برای منفی شدن دلیلی ندارن، همه جای دنیا همینجوریه، حتی اگر زیر نظر بهترین پروفسورهای دنیا توی این زمینه باشی...
امیدوارم خدا بهترین راه رو جلوی پات قرار بده... 💐