2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
برو پیش دکتر نصر ، به شوهرتم بگو میخوای با من زندگی نباید لهم کنی نمیخوای برو دنبال زندگیت  بب ...

دیگه هیجا نمیاد، فقط میخواد همه بدونن مشکل از اون نیست از منه،  زده به سیم آخر خوب میشناسمش تا همه رو خبردار نکنه بیخیال نمیشه 

نمیتونم بگم بره دنبال زندگیش اخه مادر و پدرمم بفهمن داغون میشن دق میکنن خودشون الانشم خیلی درگیری و مسایل دارن یعنی فقط مونده همینو بفهمن،،     خیلی بی کسم خیلی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو پیش دکتر نصر ، به شوهرتم بگو میخوای با من زندگی نباید لهم کنی نمیخوای برو دنبال زندگیت  بب ...

مونا جونی جرا میخوای دکترت رو عوض کنی؟ 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
راستش منم قاطی کردم

آز سرنوشت خودم بیزارم، چی میشد خدا یه بچه بهم میداد من زندگی خیلی خوبی داشتم،،،  یعنی گریم بند نمیاد، خیلی تنهام خیلی بدبختم خیلی بی کسم، پشتم همه جوره خالیه،،  خدا لذت میبره از دیدن عذاب کشیدن من،،  کل زندگیم سخت بوده یکم این سالها به آرامش رسیده بودم اونم قربون خدا برم خوب تلافیشو درآورد

دیگه هیجا نمیاد، فقط میخواد همه بدونن مشکل از اون نیست از منه،  زده به سیم آخر خوب میشناسمش تا ...

عزیزم ایشون به بچه دار شدن اصرار دارن? آگه ندارن شما هم کاش یه مدت بیخیال بشی 

واقعا اعصابم خورد شد 

سلام دوستان، میدونم این تاپیک جای این حرفا نیست ولی دارم از غصه میترکم و کسیو ندارم  امروز رفت ...

وااا چه ربطی به خانوادت داره یعنی چی باید هردوتاتون پیگیر بشین ببخشیدا ولی این خیلی نامردیه که اینطوری باهات حرف زده 

اعصابم‌بهم ریخت بعدشم حالا همه فهمیدن مگه چیکار می تونن بکنن جز زخم زبون زدن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

همیشه خودم با خودم میگفتم اگه قبل ازدواج میدونستم بچه دار نمیشم این بنده خدا رو هم علاف خودم نمیکردم چون میدیدم همه جوره راه میاد و خودشم مشکلی نداره و عاشق بچه ست خودم عذاب وجدان میگرفتم ولی الان اگه به همه بگیم من میشکنم جلوی همه تحقیر میشم

آز سرنوشت خودم بیزارم، چی میشد خدا یه بچه بهم میداد من زندگی خیلی خوبی داشتم،،،  یعنی گریم بند ...

عزیزم هیچ کار خدا بی حکمت نیس ناامید نشو برعکس بیشتر به خدا نزدیک تر شو 

سلام دوستان، میدونم این تاپیک جای این حرفا نیست ولی دارم از غصه میترکم و کسیو ندارم  امروز رفت ...

عزیزم حسابی انداختیم به گریه.شوهرم هی میگه چی شده!

خیلی غمگین شدم و دلم گرفت. عزیزم خلاف شرع که نکردی. این مجازات نیست،ما سر از حکمت خدا در نمیاریم. شاید توسط مشکل شما خیلی هارو داره امتحان میکنه. اگه حوصله ات اومد کتاب محدودیت صفر رو بخون،فایل پی دی افش تو نت هست.کمک میکنه مشکلاتت برطرف بشه بدون اینکه برای حلشون کار خاصی انجام داده باشی. با همسرت کاملا موافقم خیلی بی زبونی که وایستادی همسرت هر چی دلش خواست گفت

تا سیه روی شود هرکه در او غش باشد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
همیشه خودم با خودم میگفتم اگه قبل ازدواج میدونستم بچه دار نمیشم این بنده خدا رو هم علاف خودم نمیکردم ...

بنظر من اول بفکر خودت باش درسته پدر و مادر خیلی ناراحت میشن ولی توم نمی تونی که خودت و فدا کنی 

کسی که زنشو دوست داشته باشه یا شوهرش و پایه همه چی میمونه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم خوب کردی راه حل بهش نگفتی و منصرفش کردی  فکر کنم دیگه نباید به اون بچه اولش شیر بده چون ...

زینب جون منصرف شد خداروشکر امروز سونو رفته گفته 7هفته هست32سالشم هست بچه اولش دختر بوده دیگه گفت راضیم به رضای خدا☺

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
اره بچه میخواد شدید میخواد زود میخواد زیاد میخواد

خوب وقتی آروم شد بشین باهاش حرف بزن خوب بگو خیلیا اینطوری مشکل دارن و بعد چند تا انتقال باردار شدن اصلا

بذار به همه بگه. بذار دشمن شاد بشی حرف مردم رو اصلا جدی نگیر بخاطر حرف مردم خودتو نابود نون

خب ببر تایید کن بابا حقمونه این مطمنم این دفه میمونه برات  یه خانوم دیدم با چند تا انتقال منفی ...

باور کن من حاضرم 20میلیون پول سرم بدم هربار تزریق فقط منم طعم مادرشدن رو بچشم منم بچمو سالم بغل کنم .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....