2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
دیگه هیجا نمیاد، فقط میخواد همه بدونن مشکل از اون نیست از منه،  زده به سیم آخر خوب میشناسمش تا ...

واقعا نمیدونم چی بگم ولی فقط از خدا از ته دلم میخوام حامله بشی از مرد جماعتم بیشتر ازاین انتظار نیس مغز فندقین.نذر کن چهل شب سوره قدر و زیارت عاشورا بخون انشالله که بچه دار بشی

وااا چه ربطی به خانوادت داره یعنی چی باید هردوتاتون پیگیر بشین ببخشیدا ولی این خیلی نامردیه که اینطو ...

منم همینو میگم بهش، میگم همه نمک میشن رو زخممون کمک نمیکنن،  میگه پدر و مادرت بدونن که ما چه زجری میکشیم بدونن که دخترشون بچه دار نمیشه بدونن که ما گرفتاریم 

پدر و مادر و خانواده منم بدونن که من بچه میخوام و عرضه بچه داشتن دارم ولی تو بچه دار نمیشی، میگه بدونن و هردفعه مسخره نکنن که همش بهمون میگن یکی بزارید از خرجش نترسید و خیلی زخم و زبونهای دیگه،  میگه حداقل بدونن میخوایم ولی نمیشه 

اینا برای من توجیه پذیر نیست ولی الان موندم چطور به خانواده ها بگم چون من نگم اون میگه بدم میگه 

الانم داره بهم زخم زبون میزنه فقط، منو گوشی بدست دیده میگه خوبه برو زندگیتو حروم اینترنت کن، نمیدونه من دارم اینجا دردل میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان، میدونم این تاپیک جای این حرفا نیست ولی دارم از غصه میترکم و کسیو ندارم  امروز رفت ...

میفهممت عزیزم من 9 ساله ناباروری دارم شوهرم و من دیگه خسته شدیم اونقدر میریم دکتر شوهرمم میگه نمیخواد بری دکتر بچه نمیخوام اما دل خودم چی 😢

همسرم ازو اسپرمی بود والان خداروشکر خوبه ولی شوق و ذوق نداریم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم حسابی انداختیم به گریه.شوهرم هی میگه چی شده! خیلی غمگین شدم و دلم گرفت. عزیزم خلاف شرع که نکر ...

فعلا که خدا منو روسیاه همه کرده،  فقط خود خدا میدونه چه بلایی سرم اومده 

شما گریه نکن بیشتر از این نمیخوام کسی بابت من صدمه ببینه

منم همینو میگم بهش، میگم همه نمک میشن رو زخممون کمک نمیکنن،  میگه پدر و مادرت بدونن که ما چه زج ...

خودشون که ماشالله خوب زبون دارن بهشون بگو ایندفه خودت بیا با دکتر صحبت کن. اصلا مشکل ناباروری مربوط به زوجین هست نه پدر و مادر  

آز سرنوشت خودم بیزارم، چی میشد خدا یه بچه بهم میداد من زندگی خیلی خوبی داشتم،،،  یعنی گریم بند ...

عزیز دلم این روزام میگذره. به همسرت بگو الان همه بفهمن چیکار میخوان بکنن؟ چه کاری از دست کسی برمیاد آخه. بگو لذت میبری از اینکه من سرخورده افسرده باشم؟بگو تو همچین زنی میخوای؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
میفهممت عزیزم من 9 ساله ناباروری دارم شوهرم و من دیگه خسته شدیم اونقدر میریم دکتر شوهرمم میگه نمیخوا ...

همسر من مشکل نداره اگه مشکل داشت این حرفا رو نمیزد مردا وقتی خودشون مشکل دارن مهربون میشن وقتی طرفشون مشکل داره فرق داره

فعلا که خدا منو روسیاه همه کرده،  فقط خود خدا میدونه چه بلایی سرم اومده  شما گریه نکن بیش ...

عزیزم هم دردیم. همه دوستامون اینجا درک میکنن شرایطت رو. راجع به اون کتابی که گفتم فکر کن عزیزم. روسیاه اونایی هستن که عیب دیگران رو به روشون بیارن و زخم زبون بزنن. به خدا من حتی عیب دشمنم رو هم نمیتونم به روش بیارم.خیلی مراقبم دل کسی رو نشکنم

خودشون که ماشالله خوب زبون دارن بهشون بگو ایندفه خودت بیا با دکتر صحبت کن. اصلا مشکل ناباروری مربوط ...

گفتم بهش، اخه روز اول که تو رویان آزمایش داد دکتر آقا بهش گفت شما هیچ مشکلی ندارید باید رو خانمتون برای درمان متمرکز بشیم برای همینم من همیشه تنها برای سونو و کارهای دیگه میرفتم چون دکترای اونجا به همسرم گفتن که نمیخواد اون مراجعه کنه از بابت درمان

عزیزم هم دردیم. همه دوستامون اینجا درک میکنن شرایطت رو. راجع به اون کتابی که گفتم فکر کن عزیزم. روسی ...

میگم من بجایی از زندگیم رسیدم که دیگه از آدمها توقع هر چیزیو دارم چون خدا کاری با من تو طول زندگیم کرده که دیگه از بنده هاش توقع رحم ندارم

همسر من مشکل نداره اگه مشکل داشت این حرفا رو نمیزد مردا وقتی خودشون مشکل دارن مهربون میشن وقتی طرفشو ...

اصلا فاز شوهرت رو نمیفهمم. این خصوصی ترین مسئله زندگی زناشوییه،یعنی چی که همه بفهمن. اصلا به پدرت چه ربطی داره که بیاد ببرتت دکتر. 

میگم من بجایی از زندگیم رسیدم که دیگه از آدمها توقع هر چیزیو دارم چون خدا کاری با من تو طول زندگیم ک ...

به نظر من فقط ضعیف نباش یعنی اجازه نده بخاطر این مشکل تحقیر بشی چون دست تو نیس همش حکمت خداس اعتماد به نفستو ببر بالا آقایون اصلا خانومای ضعیف دوس ندارن که هیچ سعی میکنن بیشتر هم از ضعفشون استفاده کنن  

اصلا فاز شوهرت رو نمیفهمم. این خصوصی ترین مسئله زندگی زناشوییه،یعنی چی که همه بفهمن. اصلا به پدرت چه ...

میگه بسه چندسال مخفی کردیم تو چندتا مطلب نوشتم چرا میخواد همه رو خبردار کنه 

من همینطوریشم آدم کمرو و کم حرفی هستم دیگه همه بفهمن میرم خودمو سربه نیست میکنم

میگه بسه چندسال مخفی کردیم تو چندتا مطلب نوشتم چرا میخواد همه رو خبردار کنه  من همینطوریشم آدم ...

همه پستات رو خوندم عزیزم. میدونم چرا میگه. الان اگه حال داری برو یه دوش بگیر.آب آرومت میکنه