2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
کلسیم بله.هر شب. ویتامین دی رو نه.چون قبل از انتقال ۳ تا آمپولشو داد طرازی ، زدم ، بالا بود عددش. ...

پس شما حتما بزن 

كلسيم من يك روز درميون و ويتامين د هم يه روز درميون 

با اينكه تو آزمايشم خوب بود ويتامين د ولي بازم نوشت

حالا ميترسم زياد نباشه يه وقت  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه نترس. هیچی نمیشه. منم پارسال دو تا ساک بود. البته قلب یکیش از اول یا نبود یا از اول دیده نشد. خ ...

جدی میگی؟ وای خیالم راحت شد پس من دیگه دکتر نمیرم میمونم خونه استراحت میکنم خیلی سرم گیج میره فقط ،خدا خیرت بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی؟یعنی اگر ساک دفع نشه هیچی نمیشه؟زینب جون عکس سونو رو فرستادم ، میگی یعنی عفونت نمیکنه؟ 

نه عزیزم هیچ عفونتی نمیاره 

چون طرف مثلا تو 8 هفتگی یک قل قلبش نمیزنه و تا آخر هم هیچی نمی‌شه جذب میشه فقط

یا مثلا سه قلوها که ریداکت می کنن قل سوم یواش یواش جذب میشه 

حالا احتمالات دیگه هم هست که اصلا اهمیت نداره 

کزاز که هفته 28 بزن آنفولانزا فکر کنم باید از داروخانه بخری یا مرکز بهداشت نمیدونم دقیق  ولی ...

مررررسي عزيزم 😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نفسی من عندلیب رو قبول دارم برای ختنه دستش عالیه با کلی تحقیق پیداش کردم..پسرم رو پیشش ختنه کردم عال ...

ممنون عزیزم حالا دارم پرس و جو میکنم ببینم کجاخوبه. ک دستش خوب باشه بچم اذبت نشه..ایینم ک گفتی میذارم تو گزینه هام...

پسرم پستونک خیلی دوست داره😐ولی من دوس ندارم عادت کنه ب پستونک مکیدن بهش نمیدم..مگر شبایی ک گریه کنه

امابراختنه فک.کنم همین ب دردم.بخوره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خدا رو شکر که حواست نبود🤪🤪🤪🤪

نه دیگه شوهرمو مجبور کردم دیروز گرفت😂😂😂

زینبی جون اولین روز انتقال همون روزش میشه یا فرداش؟

دعوام نکنیااا آخه صبح گذاشتم مارک لاوین رز بود منفی شد، میدونی کم کم آماده بشم بهتره تا یهویی برگه ی آزمایش منفیو ببینم اینجوری ناراحتیم تقسیم میشه تو چندروز فشارش کمتر میشه😅 حالا از شوخی گذشته جدی نظرم همینه😶😶😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام خانما من مبکرو انجام دادم کلن یه جنین ۸سلولی دارم دکتر بهم پیشنهاد داد باز تخمک گیری کنم یعن ...

سلام عزیزم چرا امیدی نباشه 

ولی خوب فکر کنم دکترت دوست داره اول کلی جنین داشته باشی بعد انتقال بدی

ممنون عزیزم حالا دارم پرس و جو میکنم ببینم کجاخوبه. ک دستش خوب باشه بچم اذبت نشه..ایینم ک گفتی میذار ...

انشاله بهترین رو انتخاب کنی...

اما پستونک فکر نکنم کارایی داشته باشه...پسر من عاشق که هیچ معتاد پستونک بود😂یکی تو دهنش یکی تو دستش که اگر اون افتاد اینو بخوره😂😂😂یکیم تو جا پستونکی کنارش😂😂😂

برای ختنه فقط گلدون متحرکش سرگرمش کرد و اصلا گریه نکرد....البته من طاقت نداشتم برم تو اتاق باباش کنارش بود.راستی پسر من 60 روزه ختنه شد.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام خانما منم قراره توسیکل میکرو برم ولی فعلا یه مشکلی که دارم اینه ک تست سل مثبت شده بایدبرم دکت ...

سلام عزیزم حتما دکتر عفونی برو و تا تکلیف این مشخص نشده عجله و اقدام نکن 

گاهی حتی همین + شدن به ناباروری ربط داره و با حل شدنش همه چی درست میشه