2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
گلم رفتم گفت اعلام کردن تمام خانم های باردار باید بزنن فقط من چون واکسن کزاز بیشتر از 10 سال پیش زد ...

يعني زينب جون من الان برم بزنم ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من شهرستان هستم و از وقتی هم باردار شدم بیرون نمیرم کلا به عبارتی همیشه تو خونه هستم و تنهام ک ...

گلم اگر همسرتون هم وقتی میاد خونه دست و صورتش رو با آب و صابون میشوره، و شغلشون تو محیط درمانی و محیط شلوغ نیست

و بقیه خانواده هم رعايت کنن نه نیازی نیست خیالت راحت 

خودت هم ترجیحا میری بیرون ماسک فیل تر دار بزن

ممنون از جوابت عزیزم، شما قبل از 12 نزده بودی؟ آخه میدونی منم هفته ی پیش دوشنبه سه تا بلاست انتقال ...

نه من تا قبل روز 12 جرات نکردم هم اینکه با خودم شرط بسته بودم تا قبل 12 نزنم دل خوش باشم همینطوری شما هم خیلی زود زدی دوستم من روز 12زدم بعد نیم ساعت مارک روژان انداخت با اینکه بتام خیلی بالا بود ها شک نکن خیلی زود زدی به امید خدا مثبت هستی دوستم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
جدی؟یعنی اگر ساک دفع نشه هیچی نمیشه؟زینب جون عکس سونو رو فرستادم ، میگی یعنی عفونت نمیکنه؟ 

نه نترس. هیچی نمیشه.

منم پارسال دو تا ساک بود. البته قلب یکیش از اول یا نبود یا از اول دیده نشد.

خونریزی نداشتم ، فقط لک . که اونم جذب شد. توی سونوهای بعدی نبود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منم نمیدونم بزنم یا نه؟  موندم. کجا باید بریم بزنیم؟ قبلا خواهر و برادرا میزدن ، الان نیستن.

من پارسال زدم از داروخانه گرفتم رفتم درمانگاه زدم 

منم موندم البته من همش خونه ام خيلي هم رعايت ميكنم و همسرمم رعايت ميكنه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم نمیدونم بزنم یا نه؟  موندم. کجا باید بریم بزنیم؟ قبلا خواهر و برادرا میزدن ، الان نیستن.

مرجان جون شما كلسيم هم ميخوري ؟ ويتامين دي هزار رو هروز ميخوري ؟

شادن زود زدي اكه دوقلو گرفته باشه روز نه هاله ميندازه شايد براي شما يكيش گرفته باشه

امیدوارم، والا من به یه دونه ام راضی ام عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من دوست خودم دوتا بلاست انتقال داد روز ده بي بي منفي رفت آز داد بتاش صدو خورده اي بود يكيش گرفته بود ...

خدا کنه برای منم اینجوری باشه آخه بار سومم بود در ظاهر مشکلی ام نیست دیگه نمیدونم باید چیکار کنم😕😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه من تا قبل روز 12 جرات نکردم هم اینکه با خودم شرط بسته بودم تا قبل 12 نزنم دل خوش باشم همینطوری شم ...

قربونت عزیزم، خدا کنه آخه آرزو جون من بار سوممه

انشاالله نی نیت رو صحیح و سالم بغل بگیری عزیزم😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرجان جون شما كلسيم هم ميخوري ؟ ويتامين دي هزار رو هروز ميخوري ؟

کلسیم بله.هر شب.

ویتامین دی رو نه.چون قبل از انتقال ۳ تا آمپولشو داد طرازی ، زدم ، بالا بود عددش.

حالا باز دوباره میپرسم از دکترم.

منم ببرون نمیرم زیاد ، ولی خوب پسرم میره پیش دبستانی ، میترسم اون بگیره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
قربونت برم با این دل مهربونت. اونروز بعد هیسترو بهمون گفتن حداقل 10 روز تا دوهفته خونریزی دارین که م ...

گلم چطوری بهتر شدی؟

خونریزیت قطع شد؟رفتی دکتر؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،