2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
در مورد اکویین نمیدونم..... اما خونریزی اگر گفتن تا ده روز یا دو هفته منظور خونریزی زیاد نبوده....ا ...

قربونتبرم مریم جون. همچنین خودت. اگه درست یادم باشه یه دختر داری و الان واسه دومی اقدامی.نمیدونم کجای سیکلی اما از ته دلم این وقت عزیز اذان برات آرزو میکنم عید سر سفره هفت سین نی نی تو دلی داشته باشی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
     منم چندتا بیبی توی کمدم احتکار کردم برای روز مبادا     مرسی از ...

خوشبحالت بی بی چک تو خونه داری، من امروز بیرون بودم داروخانه ام رفتما اصلا حواسم نبود بگیرم یعنی یادم رفت آخه دیروز به شوهرم گفتم برام نگرفت سابقم خرابه😅😅😅 امروز همراهم نبود یعنی بهترین فرصت بود واسه خریدن که یادم رفت😕😕😕

گفتم سه تا بگیرم یکی روز 8 بذارم خب سه قلو باشن نشون میده که میدونم منفی میشه

روز 10 بذارم که نشون بده دوقلو هستن مثلا که اینم بعیده

یکی ام روز 12 که اقلا یکیش مونده باشه مشخص بشه که اینم اینقدر منفی دیدما بازم امیدی ندارم

ولی خب خییییلی دلم میخواد این سری مامان بشم امیدوارم خدا هم برام بخواد اونم دوقلو😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خب خب 🤗🤗بچه ها مادر شوهرم که به اب زرشکش معروف میباشد بعد از ۱۶ روز که از دادن خبر بارداریم میگ ...

انشاءالله حال دلت همیشه خوب باشه مونا جون...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
خوشبحالت بی بی چک تو خونه داری، من امروز بیرون بودم داروخانه ام رفتما اصلا حواسم نبود بگیرم یعنی یاد ...

😂😂😂😂زنگ بزن با پیک برات بفرستند.  

انشاالله مثبتی عزیزم و میای خبرای خوبو بهمون میدی

بچه هایی که باردارین واکسن آنفولازا زدین؟؟؟ من نرفتم بزنم الان پشیمونمم     الانم هر جا زن ...

من دیروز از دکترم پرسیدم گفت الان دیگه دیر شده، باید قبل از شروع فصلش میزدی...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
چون دکتر بهم گفت پیاده روی نداشته باش روزای اول برا همین پرسیدم! انشاله ک نی نی ت رو صحیح و سالم بغ ...

انشاءالله مثبت میشی عزیزم ..برات آیت الکرسی خوندم ..

خب خب خب 🤗🤗بچه ها مادر شوهرم که به اب زرشکش معروف میباشد بعد از ۱۶ روز که از دادن خبر بارداریم میگ ...

آب زرشکرو بگوووو وااای😂😂نوش جونتون عزیزم😘

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
امروز امروز دوباره رفتم سونو دوتا نی نی دارم خداروشکر قلبشونم میزد

وااااای خداروووشکر عزیزم بسلامتی بغل بگیریش😍

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
نه عزیزم من جدا میزدم چون با یه سرنگ جاش اذیتم میکرد ولی جدا دیگه جاش سفت نمیشد اصلا ولی خب این دفعه ...

من تاحالااصلانشنیده بودم جدام میزنن عزیزم،دکترتون گفت؟؟منم همیشه سراین جریان گلوله شدن مشکل دارم،ولی ۳روزقبل انتقال همیشه روزی یدونه پروژسترون داشتم اوناخوب بودن ب محض اینکه میشددوتاتویه سرنگ شروع میشدب گلوله شدن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ای خواهر منو بارداری محاله محال.قشنگ پریود شدم امروز فردا میرم پیش دکترم که وارد سیکل انتقال شم برا ...

ثمین جون انشاءالله زودی مامان بشی عزیزم هر روز سر نماز همه ی منتظری رو دعا میکنم ولی اسم تو رو مخصوص میگم از این به بعد ..قربونت برم خیلی سختی کشیدی..انشاءالله خدا به بهترین نحو جواب صبرت زودی بده آمین🙏🙏🙏

یه کشف جالبی هم کردم. گفتم شاید سوال شخص دیگه ایی هم باشه از جنین شناسی پرسیدم امکان انتقال جنین فر ...

چه جالب! ولی اونور یه چیز دیگه به من گفتن. پرسیدم میتونم ببرمشون ایران گفتن میشه ولی هزینه‌اش خیلی زیاده...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...