2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
خب خب خب 🤗🤗بچه ها مادر شوهرم که به اب زرشکش معروف میباشد بعد از ۱۶ روز که از دادن خبر بارداریم میگ ...

نوش جان بشه گوشت بچسپه به استخون های نینیت😋

گفتی اب زرشک که من اصلا بلد نیستم درست کنم خیلی هم دوست دارم درست کنم ولی خودم هم دوست ندارم😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
میدونی چیه متاسفانه ادم هایی که کارمند ومسئول تایید کردن هستن چند حالت دارن یا کوکن یا ناکوک الان ای ...

اره راست میگی اینا شوهر منو میخان جرشون بده گفت خودم میگیرم تو بیخور رفتی😂😂😂😂اینقدر بد باهام حرف زد ببین ینی یه ساعت تو ماشین عر زدم ،گفت بیخود هزار تا سقطم کنی به ای وی اف نمیدیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره راست میگی اینا شوهر منو میخان جرشون بده گفت خودم میگیرم تو بیخور رفتی😂😂😂😂اینقدر بد باهام حرف ...

الکی اون اشک های نازت رو هدر نده اونا رو بزار برای اشک شوق دیدن لیبی چک و آز مثبت😍😍😍

اینم درست میشه بسپار به شوهرت.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چقدر خوب.من اصلا اینقدر صبر  ندارم.حتی گاهی وقتا توی اقدام طبیعیم نزدیک سیکلم بیبی میزنم   ...

خخخخ بابا از ترسمه... فردا باید برم آز بدم ک روز ۱۴ انتقالمه ولی نمیرم میمونم تا ۴ شنبه ک شوهرم بیاد با اون برم

تا خدا هست زندگی هست...
چقدر خوب.من اصلا اینقدر صبر  ندارم.حتی گاهی وقتا توی اقدام طبیعیم نزدیک سیکلم بیبی میزنم   ...

من دقیق کپ خودت بودم از وقتی وارد مراحل ای وی اف شوم ادم شدم مدت هاست یه بیبی چک تو کمدم هست اما نه به بیبی تو ذهنم حک شده😂😂😂

انشاله اینبار مثبتی و تا ماه نه هر روز بزار حالشو ببر😅

عزیزم از لحاظ علمی هر اتفاقی ممکنه بیفته ولی این روال گاندی هست واسه بلاست به همه میگن اینو نترس

عزیزم ببخشید یه سوال من هر ۱۲ ساعت شیاف پروژستون میزارم از واژن ۱۲ ظهر و ۱۲ شب فردا حدود ساعت ۲ انتقالمه میخواستم ببینم امشب و فردا باید از مقعد بزارم یا فرقی نداره ۲ ساعت قبل انتقالم باید بزارم یکم فکرمو درگیر کرده بعدم امشب میتونم گرمی بخورم از فردا نباید بخورم؟ الان واسه خودم چای زنجفیل گذاشتم گفتم شاید نباید بخورم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
من دقیق کپ خودت بودم از وقتی وارد مراحل ای وی اف شوم ادم شدم مدت هاست یه بیبی چک تو کمدم هست اما نه ...

منم چندتا بیبی توی کمدم احتکار کردم برای روز مبادا  

مرسی از دعای قشنگت عزیزم.به امید خدا قسمت خودت بشه هر چه زودتر

خواهر عزیزم نرفتی دکتر خونریزی تا یک هفته بعد از هیسترو طبیعیه....میرفتی یه چک میشدی... راستی اص ...

قربونت برم با این دل مهربونت. اونروز بعد هیسترو بهمون گفتن حداقل 10 روز تا دوهفته خونریزی دارین که ممکنه بیشتر هم طول بکشه. واسه همین دیگه نرفتم هنوز دکتر. فقط برام سواله با وجود اکویین اگه پریود نمیشم پس خونریزی چرا تموم نمیشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت برم با این دل مهربونت. اونروز بعد هیسترو بهمون گفتن حداقل 10 روز تا دوهفته خونریزی دارین که م ...

در مورد اکویین نمیدونم.....

اما خونریزی اگر گفتن تا ده روز یا دو هفته منظور خونریزی زیاد نبوده....اگر خونریزیت زیاده حتما برو دکتر...اما در حد کم لازم نیست...

انشاله زود خبر بارداریتو بدی😘

ای خواهر منو بارداری محاله محال.قشنگ پریود شدم امروز فردا میرم پیش دکترم که وارد سیکل انتقال شم برا ...

ثمین جان،خدابخوادکارنشدنداره.ان شاالله شیرینی بارداریت.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.