2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046777 بازدید | 684548 پست
جدی!!! پس دوباره کاش یه سونو بری اگر سایز ساک داره طبق روال عادی رشد میکنه که اشکال نداره  ولی ...

آره آزمایشا و سونو یه جا بود البته بیمارستان دولتی آموزشی برا همین کلا شک دارم چون دانشجو بودن ولی بتا امروزم دوباره کم شد ...میشه دوقلو بوده یکی سقط شده بتا اینجوری ممکنه کم بشه؟دارم از سردرگمی دیوونه میشم

راستش بارداری قبلیم از همه نظر فرق داشت. آمپول آنوکسا زدم ، سمت چپی هم شروع کرد .وول خوردن . فقط ا ...

ای جااااااانم چه پسر خوبی😍😍😍

گلم منم این قدر زیاده که پد روزانه، از این نازک ها میذارم و دایم عوض میکنم

نمیگم دکتر بررسی نکنه ها، فقط میخوام خیالت راحت بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها.. تقریبا چندم سیکل جنین رو انتقال میدن؟؟ من جنین فریز دارم.. دارو دارم میخورم گفتن نهم یا دهم ...

بین دهم تا چهاردم فکر کنم 

برا من روزدوازده بود البته همه چی بستگی ب سونو داره

خــــدا امیــد من است...
آره آزمایشا و سونو یه جا بود البته بیمارستان دولتی آموزشی برا همین کلا شک دارم چون دانشجو بودن ولی ب ...

متاسفم که میگم خیلی تلخه نوشتن این کلمات ولی نهایت یک بار باید افت می‌کرد نه پشت سر هم

ساک هم باید منظم بود مرزش 

ای جااااااانم چه پسر خوبی😍😍😍 گلم منم این قدر زیاده که پد روزانه، از این نازک ها میذارم و دایم عو ...

اااا پس طبیعیه.

خیالم راحت شد.پس ، فردا میرم .

تازه منم در حد پد نیس. ولی خوب چون چند روزی هست باید چک کنم ، ممکنه عفونت باشه یا کیسه آب.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنونم عزیزم که جواب دادی،  ان شاء الله نی نی تُ صحیح و سالم بغل کنی عزیزم

خواهش می کنم عزیزم 

ولی حتما یه تیم خیلی قوی براتون بررسی کنن و پیش پورمطرود هم ویزیت بشین

کجا پانکچر شده بودین راستی؟ 

سلام بچه ها 

امروز روز سیزدهم انتقالمه 

امروز یکم زیاد راه رفتم 

الان یکم لک صورتی تو دستمالم دیدم 

خییییلی نگرانم کرد 

کمرمم که داره میشکنه 

همممه ی تا‌پیکا رو هم خوندم که نوشته خیلیا پریودم شدن ولی مثبت شدن 

دکترم گفته شونزدهم برو ازمایش 

من الان خییییلی نگران شددددم

چکار کنم بنظرتون ؟؟

مونا جون چی شد این یکی دکتره تونست کاری برات بکنه؟

خیلی درد دارم لیلا ، گفت باید تحمل کنی دارو هم نداد ، گفتم چقدر طول میکشه تا دفع بشه گفت هم هماتوم داری هم لخته خون دور ساک ،گفت اگر دکتر خودت موافقت میکنه هیوسین بخور ، الان داشتم به شوهرم میگفتم میمیرم دیگه از این درد ، خیلی اذیتم 😭😭😭😭

سلام بچه ها..وااای ک.چقد دلم.تنگ شده بود...نت من یکروز قبل زایمانم قطع شد الان وصل شده.😍.. خداروشک ...

عزززززززیزززززززززززززززم مباررررکت باشه...

آخییییش که پسرت سلامت اومده💚💖

نیوا جون و زینم زایمان کردن؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
بچه ها.. تقریبا چندم سیکل جنین رو انتقال میدن؟؟ من جنین فریز دارم.. دارو دارم میخورم گفتن نهم یا دهم ...

برای من هفدهم سیکل انتقال داد برای هر کس متفاوت هست این سری به من گفته روز دوازدهم برم مطب برای سونو ببینم چی میگه