2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
قربونت عزیزم لطف داری🌼..شیر خودم کمه.کنارش شیر خشک.میدم از همون اول...پرهیز غذایی ک کامل میکنم..

با نظر دکترش خودت عرق نعنا بخور که تو شیرت باشه بعدم شاید به شیرخشکه حساس هست. از دکترش بپرس شاید لازمه عوضش کنی عزیزم. اروغشم بعد شیر خوردن خوب بگیر. امیدوارم زودتر آروم شه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان کسی تجربه نشتی کیسه آب داره؟ من چند روزیه یه حس نم دارم.مثل اینکه عرق بکنه آدم. جاری نیست. ...

عزیزم نگران نباش ترشحات تو سه ماهه دوم زیاد میشه 

تکون خوردن هم هنوز زوده این قدر زوم کنی، فعلا اهمیت نده حالش خوبه😉😉😉قطعا هم تکون میخوره ولی چون هنوز کوچيکه تکون های آرومش رو حس نمیکنی، بزرگتر بشه متوجه میشی چی میگم

راستی خودت هم تجربه قبلی داری که 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من روز پنجم انتقالمه و دکتر روز انتقال بمن گفت پیاده روی و کار سنگین نکن. برا تزریق آمپولا مجب ...

نه گلم راحت باش قشنگ با خیال راحت حداقل 10 دقیقه پیاده روی مشکلی که نداره هیچ خوب هم هست

تعجب می‌کنم گفته پیاده روی نکن

عزیزم پیش دکتر طاهری پناه میری؟ اگه آره چندبارش با ایشون بودی؟ اما واقعا غصه ات رو خوردم تعداد تخمک ...

نه فدات شم، دکتر ژاله طاهری، ابن سينا می رفتم و اونجا دکترم بود

ممنونم از دعات عزیزم 

عزیزم به نظر میاد pco هستی عزیزم و اینکه تا حالا هیسترو هم نکردی کاش یه سر برید پیش دکتر پور مطرود ...

هیستر دو بار انجام دادم ی بار خاتم،  با دکتر یونسی و سالم سالم،  ی بارم مرکز خودمون اونم سالم،  ی بارم هیسترو خراش با دکتر طرازی که گفتم دقت کنه تشخیصی هم انجام بده که گفت هیچ مشکلی نبوده 

برا همین شک کردم به اندومتریوز که شایدم لگنم درگیر شده باشه و هیشکی خبردار نشده باشه، اندومتریوز فقط با لاپاراسکوپی قابل تشخیصه خواهر جون؟

عزیزم نگران نباش ترشحات تو سه ماهه دوم زیاد میشه  تکون خوردن هم هنوز زوده این قدر زوم کنی، فعل ...

راستش بارداری قبلیم از همه نظر فرق داشت.

آمپول آنوکسا زدم ، سمت چپی هم شروع کرد .وول خوردن .

فقط این رطوبت و نم داشتنه کلافم کرده. بدم میاد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مرجان جون طرازی بمن امپول میکرولین داده واسه وسط این سیکل بزنم که پریود شدم برم واسه انتقال به شمام ...

عزیزم راستش یادم نیس. ولی من دو تا ویزیت اون وسط طرازی ایران نبود با شه بخش ویزیت شدم.

ولی یادم نیس داد یا نه.

اونم من نخوردم . ولی حتما بچه های دیگه بیان بگن ، اگر تقویتیه خوبه.

ب من شه بخش یه پودری داد. ک طرازی گفت بعد از انتقال دیگه نخور ، که نصفش موند رو دستم.

یه پد بزار تو شورتت یه سرفه کن بعد چک کن ببین خیس شده

نه اصلا در این حد ها نیس.

بعد از دستشویی با اینکه خودم رو خشک میکنم ، ولی انگار ب مرور زمان یه نمی داخله و خارج میشه و مرطوب میکنه .

بچه ها.. تقریبا چندم سیکل جنین رو انتقال میدن؟؟ من جنین فریز دارم.. دارو دارم میخورم گفتن نهم یا دهم سیکل یا یازدهم بیا سونو.. آخه همسرم  یه جا دیگه ست میخام بهش بگم کی بیاد

هیستر دو بار انجام دادم ی بار خاتم،  با دکتر یونسی و سالم سالم،  ی بارم مرکز خودمون اونم س ...

والا واسه من رو با معاینه تشخیص دادن و سونو مخصوص 

دکتر نصر هم سونو خوبی داره واسه تشخیص این موارد

ولی دیگه بعیده با اینا نشه تشخیص داد