2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046551 بازدید | 684526 پست
ثمین جون انشاءالله زودی مامان بشی عزیزم هر روز سر نماز همه ی منتظری رو دعا میکنم ولی اسم تو رو مخصوص ...

ممنونم خواهری خیلی لطف داری .الهی خدا هیچ زنی رو به سرنوشت من دچار نکنه انتظار خیلی سخته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان،خدابخوادکارنشدنداره.ان شاالله شیرینی بارداریت.

اون که درست ولی باید دید خدا میخواد اصلا؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اون به خاطر دلیل دیگه ایی بوده حتما اصلا مهم نیست  شما یه کنجد بنداز تو عسل، بعد ظرف عسل رو ...

عزیزم با این تفاسیر علت اینکه گاهی بارداری اتفاق نمیفته و جتین لانه گزینی نمیکنه چیه؟

بچه ها دیگه بریدم از دیشب یک سره خونریزی و درد دارم 😭😭😭کسی میدونه قراره چقدر طول بکشه؟ امروز هم د ...

عه چرا اخه.یعنی زبونم لال داره سقط میشه؟

نفسی جون، قدم نو رسیده مبارک باشه.     شما مرکز زینبیه شیراز انتقال داشتید؟ جنین هاتون چ ...

سلام.عزیزم.خیلی ممنون.🌼..اره من زینبیه بودم جنین 5روزه بلاست..ولی هچبنگ نبود..دکتر داوودی برام انتیقال داد.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خب خيلي خوب بوده انقدر اضافه كردي انشاالله اين ماه هاي آخر هم زود بگذره  منم همش استرس نشتي رو ...

عزیزم استرس نداشته باش 

منم نگران میشم ولی دکتر گفت نشتی واسه سه ماهه سوم هست

الان دور از جون فقط خطر پارگی کامل کیسه آب هست که علائمش کاملا مشخصه، خیس شدن زیاد و ناگهانی که کل تشک خیس بشه که اونم توکل به خدا پیش نمیاد

زینب جون یه لخته دیدم ساعت ۳ صبح بهش یه بافت مثه نخ وصل بود احساس کردم همون بود یهو دردام ساکت شد ول ...

عزیزم سقط خیلی سخته البته من ماهم چهار بودم دیگه و بچه کامل بود تمام دردای زایمان طبیعی و کشیدم مردم و زنده شدم تا سقط شد اصلا دردش قابل مقایسه با هیچی نیست فقط شبیه همون دردای زایمان طبیعی هست

کاش یه سونو میرفتی ببینی چه خبره اون داخل ان شالله حالشون خوبه خدا مراقبشون هست

روزاول اصلا سرفه نکردم اماامروز سرفه کردم راستی پروژسترون شیافش قویه یا امپول

عزیزم إمپول دوز خونی ثابت تری داره 

ولی شیاف نوسان دوز داره 

پس برای مواقع حساس حتما آمپولش رو باید زد مثل موقع لکه بینی، یا بعد از سرکلاژ یا بعد از cvs 

باردار شدین با هچینگ؟؟

انتقال سومم هچینگ بود منفی شد. انتقال چهارمم که مثبت شد هم هچینگ بود، البته ۳ تا جنین انتقال دادن که ۲ تاش هچینگ بود. دیگه خدا میدونه کدومشون مونده...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
مرده شورشونو ببرن به خدا ، میگه برین بیمارستان گاندی ، اونجا هم هفته پیش رفتم حتی یه سونو نکردن گفتن ...

عزیزم میدونم حق داری فقط اروم باش و ذکر بگو دستت بزار ر شکمت سوره ولعصر و بخون چهار قل و ایت الکرسی بخون فوت کن به شکمت امیدت به خدا باشه

عزیزم إمپول دوز خونی ثابت تری داره  ولی شیاف نوسان دوز داره  پس برای مواقع حساس حتما آمپ ...

والا زینب جان من دو بار cvsکردم هیچی هیچی ندادن بهم فقط یه قرص بود گفتن لک دیدی بخوز که خداروشکر ندیدم اصلا

خب خيلي خوب بوده انقدر اضافه كردي انشاالله اين ماه هاي آخر هم زود بگذره  منم همش استرس نشتي رو ...

نگران نباش عزیزم من ماه ۶ بارداری ظاهرا سوراخ شد کیسه ابم اب دور بچه کم شد گفتن ۱۰ روز مهلت میدیم نیاد بالا ختم بارداری و اعلام میکتیم این دوهفته استراحت کردم و هندونه و مایعات فراون خوردم دکترم گفت عالی شده دیگه نگران نباش و تموم شد خداروشکر

با فکرای منفی این دوران و خرای نکن لذت ببر از بارداریت من یک ساعت بعد زایمانم دلم تنگ بارداریم شده بود گریه میکردم براش😂😂😂یهو دستم خورد به شکمم دیدم خالی و رفته داخل بغضم ترکید والا خل شدم🤣