2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
سلام.عزیزم.خیلی ممنون.🌼..اره من زینبیه بودم جنین 5روزه بلاست..ولی هچبنگ نبود..دکتر داوودی برام انتی ...

قدم نو رسیده مبارک عزیزم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم إمپول دوز خونی ثابت تری داره  ولی شیاف نوسان دوز داره  پس برای مواقع حساس حتما آمپ ...

ب من امپول دادن خودم راحت ترم شیاف همش حس میکردم چون میریزه بیرون جذب نداره البته میدونم داره ها حساس شده بودم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم با این تفاسیر علت اینکه گاهی بارداری اتفاق نمیفته و جتین لانه گزینی نمیکنه چیه؟

دلیل اصلی و اول مشکل کروموزومی جنین که خیلی گسترده هست، حتی تو بارداری طبیعی 50 درصد سلول های تخم لقاح پیدا کرده مشکل دارن و محکوم به سقط هستن، اگر این مکانیسم نبود به جای 1 تا 2 درصد نواقص تولد ما شاهد 12 درصد نقص جنینی موقع تولد بودیم، تا قبل از هفته 12 اکثریت قریب به اتفاق سقط ها به خاطر مشکل ژنتیکی هست

دلیل بعدی وضعیت رحم هست، به خاطر چسبندگی، و سپتوم و این چیزا یا در درجه بعدی مشکلات ایمنی و بعد انعقادی هست که نمیذاره مولکول های سطح رحم با مولکول های سطح سلول تخم(جنین) واکنش شیمیایی نده و لانه گزینی انجام نشه

در اصل لانه گزینی یک فرایند شیمیایی هست بیشتر و بعد فیزیکی که حرکات خود رحم کمک میکنه به لانه گزینی 

پس فعالیت ما هیچ نقشی نداره، جز اینکه اگر فعالیت کم بشه گردش خون بدن افت میکنه و نمیذاره مواد مغذی و اکسیژن به بافت رحم برسه تا محیط رشد جنین غنی بشه، و مواد زائد ایجاد شده تو اون محیط کمتر دفع میشه

برعکس فعالیت عادی و هوازی باعث بهبود گردش خون میشه و کمک میکنه به لانه گزینی جنین

البته فعالیت مثل بلند کردن وسیله سنگین خون رو به عضلات میبره و کمتر به رحم خون میرسه و حتی به عضلات رحم فشار میاره، پس نباید انجام داد

حالا دیدی گاهی تو ivf جنین سمت لوله ها میره، به خطر مواد شیمیایی هست که بعضی افراد لوله هاشون ترشح میکنه

یا دیدی خراش میدن چون اون ناحیه خراش داده شده موادی ترشح میکنه که جنین رو به اون محل متمایل میکنه

والا زینب جان من دو بار cvsکردم هیچی هیچی ندادن بهم فقط یه قرص بود گفتن لک دیدی بخوز که خداروشکر ندی ...

خب حتما نیاز نبوده گلم

منم منظورم این بود اگر تو اون مواقع حساس پروژسترون نیاز باشه *بهتره* فرم آمپول دریافت بشه 

دلیل اصلی و اول مشکل کروموزومی جنین که خیلی گسترده هست، حتی تو بارداری طبیعی 50 درصد سلول های تخم لق ...

کاملا متوجه شدم عزیزم

فکر کنم نود درصد شکست ای وی اف بخاطر رحم و بدن مادر هست که جنین و نمیپذیره و نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه

مگه هل تو بارداری ضرر داره؟

نه گلم دمنوش این چیزا بهتره مصرف نشه همین

در حد ادویه جات و غذا هیچ ضرری نداره

دور از جونت فقط مرگ موش و این چیزا خطر داره بقیه موارد در حد کم و نرمال مشکلی نیست گلم

آخه چیزی که عجیبه برام این سونو بعد خوتریزی و دفع لخته ها بود اگه سقط شدن پس چی دیده؟

جدی!!! پس دوباره کاش یه سونو بری اگر سایز ساک داره طبق روال عادی رشد میکنه که اشکال نداره 

ولی آخه افت بتا هم هست، گلم جای معتبر آز دادی؟ هر دو آزمایش یک جا بودن؟

خب حتما نیاز نبوده گلم منم منظورم این بود اگر تو اون مواقع حساس پروژسترون نیاز باشه *بهتره* فرم آمپ ...

درسته متوجه شدم

زینب جان من هر دو بارداریم بدون درد و لک و مشکل بود و اینقدر خوب جنین ها جاگیری کرده بودن که هیچی به خطرشون نمینداخت این حرف و پرستار و دکتر موقع سقط پسرم گفتن چون هرچی قرص و شیاف میدادن انگار نه انگار میگقتن با اینکه پسر هست نمیدونیم چرا تاثیر روش نداره و سقط نمیشه حتی کیسه اب پاره نمیشد انقباضات رحمم شروع نمیشد خیلی بد و سخت گذشت خیلی خدا نصیب هیچ کس نکنه

ب من امپول دادن خودم راحت ترم شیاف همش حس میکردم چون میریزه بیرون جذب نداره البته میدونم داره ها حسا ...

گلم نظرات در مورد شیاف و آمپول خیلی خیلی متفاوت و متناقض هست، نگران نباش هر جوری استفاده میکنی

خصوصا امپول دیگه حرفی درش نیست فقط درد زیادی داره و* ممکنه* بعدا برای بعضی مادرها عوارض کبدی بده مثل سنگ کیسه صفرا 

باز تاکید می‌کنم ممکنه و اگر خیلی خیلی طولانی مصرف بشه

اون سنگ هم زمینه ژنتیکی داره و اگر خانمی تو ژنش بود با آمپول پروژسترون *ممکنه* بعدا سنگ بسازه

کاملا متوجه شدم عزیزم فکر کنم نود درصد شکست ای وی اف بخاطر رحم و بدن مادر هست که جنین و نمیپذیره و ...

نه دیگه گلم 90 درصد به خاطر جنین هست

بد رحم 

گاهی هم هر دو مشکل با هم

حالا 90 درصد نه ولی اغلب مشکل جنینه