2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام من منفی شدم😢

عزیزم خداصبرت بده درکت میکنم‌حال بدی ولی خدا بزرگه ایشالله خودت طبیعی باردار بشی

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

نه اون به خاطر دلیل دیگه ایی بوده حتما اصلا مهم نیست  شما یه کنجد بنداز تو عسل، بعد ظرف عسل رو ...

خداروشکر پس الان کمتر شده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله زینب جون ،نمیدونی سقط چقدر طول میکشه زینب جون ؟خیلی درد دارم 

جونا جون منم اون موقع از بس ترسیده بودم درد پریودی شدید با حالت تهوع دوره پریودی میومد سراغم خصوصا موقع دستشویی رفتن

اصلا ترس یه کاری کرده بود سرگیجه بگیرم، میخوام بگم نصف بیشتر این دردا به خاطر ترسه

عزیزم اگر مثلا 12 بود آره بهتر بود صبر کنی ولی دیگه 1 باید قطع کنی.... 😔😔😔😔 ان شاالله که دفعه ...

چی بگم .طبیعی هم نمیشم.از دست این دکترا و این مراکزم خسته شدم.باز خدارو شکر که یه فرزند دارم ایشالا اونایی که ندارن خدا بهشون بده خیلی سخته.چندروز پیش داشتم به شوهرم یواشکی میگفتم فک کنم یه خبراییه شوهرم خوشحال شد گفت دوتا بشن هردوشونو بغل بگیرم یهو پسرم شنید جیغ زد ماما میخوای نی نی بیاری گفتم مامان مادرباره چیز دیگه ای حرف زدیم ولی هی میگفت نه من میدونم میخوای نی نی بیاری..اخر گولش زدیم ول کرد کاش خدا لااقل به دل این بچه نگاه میکرد خیلی دلش میخواد یه خواهر یا برادر داشته باشه یادش میفتم دلم میسوزه😢😢

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
عزیزم خداصبرت بده درکت میکنم‌حال بدی ولی خدا بزرگه ایشالله خودت طبیعی باردار بشی

ممنونم😔

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
قربونت عزیزم..انشاءالله خودتم بسلامتی پسرتو بغل کنی🌼❤🙏

نفسی جون، قدم نو رسیده مبارک باشه.   

شما مرکز زینبیه شیراز انتقال داشتید؟ جنین هاتون چند روزه بودن؟  آیا هچینگ هم انجام دادید؟ دکتری که براتون انتقال داد کی بودن؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم.

دوستای عزیز ....زینب جون ...میشه یه دکتر متخصص زنان خوب بهم معرفی کنید برای چکاپ های معمولی زنان برای خواهرم میخوام.ترجیحا مطبش توی محدوده ونک ، ولیعصر یا حوالی جیحون باشه.ممنون میشم.

جونا جون منم اون موقع از بس ترسیده بودم درد پریودی شدید با حالت تهوع دوره پریودی میومد سراغم خصوصا م ...

زینب جون یه لخته دیدم ساعت ۳ صبح بهش یه بافت مثه نخ وصل بود احساس کردم همون بود یهو دردام ساکت شد ولی دوباره بعدش شروع شد 

چی بگم .طبیعی هم نمیشم.از دست این دکترا و این مراکزم خسته شدم.باز خدارو شکر که یه فرزند دارم ایشالا ...

عزیزم ان شاالله خدا گل پسرت رو حفظ کنه

شک نکن حتما خدا مصلحت دیده فعلا دومی نیاد

حتما جلو بچه هم سعی کنین جوری رفتار کنین اون طفلی غصه نخوره، چون علایق بچه ها چه بخوای و چه نخوای کپی علایق پدر و مادر هست

یعنی شما هر چی برات از ته دل مهم باشه واسه اون هم از ته دل مهم هست و غصه میخوره

الهی به زودی براتون معجزه بشه و کلی خواهر و برادر خدا به پسر گلت بده

بچه ها دیگه بریدم از دیشب یک سره خونریزی و درد دارم 😭😭😭کسی میدونه قراره چقدر طول بکشه؟ امروز هم د ...

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم خدا کمکت کنه 

دکترت چی میگه؟ بهش زنگ بزن سریع

زینب جون یه لخته دیدم ساعت ۳ صبح بهش یه بافت مثه نخ وصل بود احساس کردم همون بود یهو دردام ساکت شد ول ...

گلم اگر زنگ بزنی اتاق زایمان گاندی، اونها وصل می کنن به دکتر نصر؟

حداقل با خودش صحبت کنی آروم میشی

منم اون موقع با دکترم صحبت می‌کردم خیلی بهم کمک می‌کرد روحیه ام حفظ بشه

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم خدا کمکت کنه  دکترت چی میگه؟ بهش زنگ بزن سریع

مرده شورشونو ببرن به خدا ، میگه برین بیمارستان گاندی ، اونجا هم هفته پیش رفتم حتی یه سونو نکردن گفتن برو خونه 

به مامای مطب از دیشب پیام دادم هنوز ج نداده 

یعنی دکتری که بهش دسترسی نداری اصلا به درد نمیخوره هرکی میخواد باشه