2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046551 بازدید | 684526 پست
اره به خدا انقدر تهوع دارم تنها چیزایی که حالمو خوب میکنن همین چیزاس که انقدرم میخورم فشارم میفته مث ...

ای جاااان نوش جونت عزیزم فشارتم مراقب باش 😘

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز امروز دوباره رفتم سونو دوتا نی نی دارم خداروشکر قلبشونم میزد

خداروشکر پانیز جون...انشاءالله بسلامتی بدنیا بیان بغلشون بگیری..ما منتظر رو هم دعا کن عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
نههههههههه 😂😂😂😂😂 چند سال پیش واسه بچه خیالیم از مشهد خرس خریده بودیم الان گم شده هر چی میگردیم ...

الان بچه ی واقعی هست اما خرسه قایم شده 😂😂😂😂😂😂. یه جایی پیداش میکنی که فکرشم نمیکردی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
واقعا ما ای وی افیا چه بساطی داریما اینقدر برای خوردن همه چی استرس داریم که دور از جون همه کوفتمون م ...

عزیزم شما چند روزه انتقال دادی

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
عزیزم ماهیتابه آنا رو بیارم 

متوجه نشدم ببخشید😥

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
متاسفانه هزینه ها خیلی بالاست،، سخته، اما چاره ای نداریم،  عزیزم، بیشتر از ۸ میلیون میشه، دیروز ...

درسته خیلی هزینه ها بالاست من ۲۳سالمه هم هیستروسکوپی هم لاپاراسکوپی هم هیسترو سالپنگوگرافی شدم 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم اصلا نگران نباش به خاطر اسپکلوم دیواره واژن آسیب مختصر دیده  منم دستشویی ایرانی میرفتم ...

انشالله چون من جنین دیگه ای ندارم

گلم اگر لووتیروکسین میخوری شیرسویا نخور فعالیت هم عین قبل داشته باش با خیال راحت

خوب شد گفتی هم لوو میخورم هم شیر سویا نمیدونستم مگه چی میشه

عزیزم همشون خوبن فقط خودت باید ببینی با کدوم ارتباط بهتری میگیری 

شما کجامامان شدی پیش کدوم دکتر

درسته خیلی هزینه ها بالاست من ۲۳سالمه هم هیستروسکوپی هم لاپاراسکوپی هم هیسترو سالپنگوگرافی شدم 

عجب😯

با این سن کم🙄

یعنی شما هم  لوله فالوپو قطع کردین؟

آندومتریوز هم بودین؟

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
عجب😯 با این سن کم🙄 یعنی شما هم  لوله فالوپو قطع کردین؟ آندومتریوز هم بودین؟

من سال ۹۵بهم گفتن یه کیست ساده داری باهزار تا ازمایشca125وبهترین سونو اندومتریوز تشخیص داده نشد تولاپاراسکوپی همراه کیست۷سانتیم تخمدان راستم رو هم برداشتن رفتم عکس رنگی گفتن لوله سمت راست بستس ۲تاهم پلیپ داشتم باهیسترو برداشتم مامان نشدم ک نشدم الان ذخیرم ۱هست تخمدان چپمم ک مونده پلی کیستیک شده اندومتریوزمم برگشته

سلام عزیزم من دو روز بعد از انتقال رفتم حمام، با خیال راحت برو  فقط داغ نباشه آب، سرد هم نباشه ...

ممنونم عزیزم ک جواب دادی! چقدر این تاپیک امیدوارکننده س! انشاله ک همه منتظرا ب مراد دلشون برسن و شما هم نی نی ت رو صحیح و سالم بغل کنی!

شما توی این دوههفته بعد انتقال علامت بارداری نداشتی؟من ک دل تو دلم نیست تا بیستم ک برم آزمایش بدم!سه تا جنین با گرید a,b,c انتقال داذم

خــــدا امیــد من است...
من سال ۹۵بهم گفتن یه کیست ساده داری باهزار تا ازمایشca125وبهترین سونو اندومتریوز تشخیص داده نشد تولا ...

عزیز دلم شاید لاپراسکوپی باعث شده ذخیره تخمدانت بیاد پایین

ولی نگران نباش دیدم اشخاصیو که با ذخیره خیلی کمتر هم باردار شدن

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.