2777
2789
عنوان

چقدر بعضی ها عشق شلوغین

186 بازدید | 43 پست

تو دیوار دنبال خونه بودم. چقدددددر بعضی از آشپزخونه ها شلوغه .یعنی من حتی عکس رو میبینم سرم گیج می‌ره. چجوری تحمل میکنن؟ من یدونه تابلو رو دیوار خونم بود برداشتمش.

نمیدونم شاید من غیر طبیعی ام‌ . اصلا شلوغی حالمو بد می‌کنه . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب من یه عکس دیدم مقایسه ی ۳نوع سبک زندگی بود

۳تا بالکن بود یکیش خالی یکیش پر گل شلوغ یکیش پره وسیله وشلوغ

منم شلوغی ذهنم رو خسته میکنه

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بعضی شلوغیاااا ثشنگه..من اشپزخونم نارنجی  و صورتیه

پرنسسی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
خونه مام خیلی شلوغه البته ما جا نداریمپرنده و خزنده و چرنده هم بیشترش کرده

ببین من خیلی شوهرم بهم غر میزنه. ولی چیزی که استفاده نشه می‌فروشم یا میندازم دور. جاشم داشته باشم نگه نمی‌دارم

منم نمیتونم شلوغی رو تحمل کنم 

سالهاست خونم دکوری نداره 

حتی وسیله اضافه هم ندارم 

لباسام هم تند تند میدم بیرون از کلافگی کمد شوهرمو باز نمیکنم چون خیلی شلوغه هزار تا لباس داره با کلی خرت و پرت 

حتی خوراکی تو خونه کلافه ام میکنه 

اما میرم خونه بقیه میبینم اینجوری نیستن منکه دیوونه میشم 

بخصوص خونه جاری هام آنقدر دکوری دارن که نگو بعد یک عالمه عکس هم روی دیوارها زدن 

چه جالب من یه عکس دیدم مقایسه ی ۳نوع سبک زندگی بود۳تا بالکن بود یکیش خالی یکیش پر گل شلوغ یکیش پره و ...

من تنها شلوغی که اذیتم نمیکنه گل و گیاه و کتاب هست 

فعلا که گلهام رفتن ندارم 

اما همه جای خونم یک کتاب افتاده

منم نمیتونم شلوغی رو تحمل کنم سالهاست خونم دکوری نداره حتی وسیله اضافه هم ندارم لباسام هم تند تند می ...

منم یه عالمه دکوری دارم اما از دیوار تمیز و ساده بیشتر لذت میبرمبخاطر همون گذاشتمشون تو اتاق

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
منم نمیتونم شلوغی رو تحمل کنم سالهاست خونم دکوری نداره حتی وسیله اضافه هم ندارم لباسام هم تند تند می ...

مادر من اینجوریه. وقتی عید میرم کمکش دلم میخواد نصف وسایلشو بریزم بره