2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046565 بازدید | 684528 پست
دفعه چندپتونه؟؟ به درخواست خودتون یا تشخیص دکتر؟؟ منم دی یا بهمن ماه انتقال دارم ..میخوام هچینگ کنم ...

من توی این دوره درمان دفعه دومم هست خودم هم پیشنهاد دادم دکترم موافقت کرد نه از بین نمیرن چون با لیزر یه پوسته از جنین  شکاف داده میشه که راحتتر لانه گزینی کنه البته در خصوص بلاست مخالفت کرد دکتر من جز انجمن پزشکان آمریکا هست مثل اینکه امسال مقاله ای منتشر کردن مبنی بر اینکه جنین بلاست خطر زایمان زودرس دارد برای همین با بلاست به شدت مخالف هست،ضمنا سال 91 دو بار ivf کردم که منفی شد ولی بعدش با iui مثبت شدم و الان یه بچه دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@گبلک     عزیزم آزمایش دادی؟؟منتظر خبرای خوبم ازت 😘

سلام من منفی شدم😢

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
مثلا میخواستم بی بی چک نذارم😑خیلی سخته صبر کردن

من. روز. ده و سیزده. بی بی. مثبت شد ولی از منفی 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
واسه منم معلوم نیس مثبته ید نه..چون پر رنگ نمیشه.😞

به بی بی اعتماد نکن. مثبت  انشاءالله 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
برای منم انجام دادن با تشخیص دکتر. انتقال سوم و چهارم...

باردار شدین با هچینگ؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزیزم بله من انجام دادم 

انتقتل چندمتون؟؟ با هچینگ باردار شدین؟؟ چند تا جنین هچینگ کردن؟؟ 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
درکت میکنم خودمم ۳ بار انتقال منفی داشتم ولی اینم میدونم استرس سم هست برا انتقال

خیلی من چهار بار منفی 

من توی این دوره درمان دفعه دومم هست خودم هم پیشنهاد دادم دکترم موافقت کرد نه از بین نمیرن چون با لیز ...

ااا عزییزم انشالله که مثبت میشی و یه داداش یا ابجی برای وروجکتون میارین ...

ممنون از اطلاعاتت

من  اینبار انتقال سومم خست ..دفعه اول سه روزه امتقال دادم که سقط شد دفعه دوم بلاست که بازم سقط شد و الان تشخیص انعقاد شدید دادن دارم درمان میشم ...تو مرحله بلاست دوتا از جنینام خراب شدن..دیگه نمیخوام ریسک بلاست دو بکنم ...

گفتم اگر هچینگ  جواب داده باشه هچینگ کنم انشالله 

بازم ممنون

من اصفهانم.پارسال با احمدی و کلانتری انجام دادم نتیجه ندیدم. امسال با خانم دکتر فتوحی

نسیم  جان از مرکز اصفهان راضی بودی ؟؟

واسه دارو و سیکل درمان دقتشون خوبه ؟؟

یا باید خودت یادآوری کنی ؟؟

نظر کلیت رو بگو مرسی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
.آزمایشات رو خودم رفتم پیش متخصص خون ب ا ایمنی و انعقادی ها تا برام نوشت.آره عزیزم بهم گفتن پری سوم ...

به منکه گفت یدوره ال دی بعد ۱۴ تا که خوردی بیا سونو

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود