2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046535 بازدید | 684523 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم، من سری قبلیو بی بی چک زدم منفی بود دیگه ازمایشم نرفتم ولی بار اولو با دفترچه رفتم قبول کردن، ...

مگ هزینه آزمایش چقدر میشه؟برا منم ننوشتن فقط برای یه خانم ازبین اونهمه خانم نوشتن

خــــدا امیــد من است...
سلام من قراره این ماه هچینگ  انجام بدم

دفعه چندپتونه؟؟ به درخواست خودتون یا تشخیص دکتر؟؟ منم دی یا بهمن ماه انتقال دارم ..میخوام هچینگ کنم دارم تحقیق میکنم 

امکان خراب شدن جنینا هم هست؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ممنونم زینب جون دیگه دلم خیلی روشن نیست با دروغ هایی که بهم گفته صد سال هم بگذره باورم نمیشه که گذاش ...

عزیزم من همه حرفاتو از اول شنیدم ولی اظهار نظری نکردم چون واقعا آدم نمیتونه شرایط دیگران رو به درستی درک کنه.ولی اینو زیاد شنیدم که آدم هارو نمیشه عوض کرد یا با یه تغییرات بسیار کوچک.پس بهتره با یه نگاه عمیق تر و منطقی تر به زندگیت تصمیم قطعی بگیری.ما فقط یک بار زندگی میکنیم و تا حدودی خودمون نوع زندگیمون رو تعیین میکنیم.ببین با این حس هایی که در موردشون صحبت میکنی (سرخوردگی و....)چقدر و تا چه زمانی میتونی کنار بیای.باور کن با تمام وجود دلم میخواد مشکلت حل بشه و قصد نصیحت ندارم.امیدوارم بهترین اتفاق برات پیش بیاد.

ممنونم زینب جان. من از روز ۱۲ انتقال شروع به لک بینی کردم...کم بود ولی خوب رنگش قرمز بود تا امروز ک ...

نگران نباشین، منم روز ۱۶ انتقال خونریزی داشتم. هنوزم که هنوزه بعضی وقتها لکه بینی دارم ولی هربار که میرم سونو همه چیز خوبه...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...