2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046706 بازدید | 684539 پست
توکل بخدا کن خیلیا مثل شما بعد چندبار جواب گرفتن فقط تا میتونی استرس و فکر و خیال رو از خودت دور ک ...

ممنون سعی میکنم اما ذهنم خیلی درگیره خیلی 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ممنون سعی میکنم اما ذهنم خیلی درگیره خیلی 

درکت میکنم خودمم ۳ بار انتقال منفی داشتم

ولی اینم میدونم استرس سم هست برا انتقال

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم یه حال خوب بعد از یه پانکچرو انتقال مثبت میخواد خدا کنه اینبار بار آخرم باشه دیگه طاقتم طاق شد ۱ ...

آخی عزیزم بمیرم واسه دلت گلم 😍🥰😍🥰منم با حرف مامانت موافقم الهی امین 🥰😍🥰😍🥰

عزیزم جدی میگی؟ولی من امید دارم که میمونه برام 😍🥰😍🥰راستش امروز خونریزی داشتم ولی اصلا لخته نبود ...

انشالله كه برات بمونه عزيزم هر چي خير هست بشه....منم لخته نداشتم خونريزي ميديدم فقط يكبار يك چيزي مثل جگر ديدم با يك لخته خون دراز...اينا ك دفع شدن  خون  ريزي قط شد

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
آخی عزیزم بمیرم واسه دلت گلم 😍🥰😍🥰منم با حرف مامانت موافقم الهی امین 🥰😍🥰😍🥰

ممنون مونا گلی  اسم خواهر کوچیکم موناس یه حس شیرینی بهت دارم ماما ن گل

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه هایی که باردارین واکسن آنفولازا زدین؟؟؟ من نرفتم بزنم الان پشیمونمم     الانم هر جا زن ...

عزیزم اگه خواستی یه بنده خدایی داره میاره برامون همکار همسرمه اما دکتر گفت میشه الان هم زد؟🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

دوستان عزیز خواهرشوهرم یچش 1سال و 1ماهشه 15روزه که از موعدش رد شده امشب بهم گفت جاریم فک کنم حاملست بی بیچکش مثبت بوده حالا چی بخوره سقط شه منم گفتم گناه داره این کارو بگو نکن شک کردم که خودش باشه قسمش دادم گفت آره خودمم خیلیم گریه کرد بچشم همش استفراق میکرد به نظرتون به بچش شیر بده یا نه ولی قسمش دادم که کاری نکنه با اون یچه تو شکمش 😢

میگفت یه عالمه عسل و زعفران چیزایی که سقط میشه خوردم خیلی ناراحتشم به نظرتون زعفران باعث سقط میشه؟؟یا سیاه دونه؟؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خب انشاءالله که همین دفعه میگیره

انشالله امیدوارم خیلی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
نصر دیر به دیر وقت میده؟هزینه میکروش چنده

من نمیدونم نرفتم ولی مثل بقیه دیگه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سرش شلوغه دیگه با دوتا وروجک کمتر میتونه سر بزنه عزیزم

اها خدا حفظ کنه براش

سلام دوستان گلم خوبید من فردا انتقال دارم دفعه اولمه اگه راهنمایی کار خاصی تغذیه خاصی برای بعدش ...

انشاءالله همین بار اول مامان میشی عروس کوچولو..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
⁦♥️⁩⁦❤️⁩⁦♥️⁩ الهی خدا حاجت دلتو بده، مثبت که شدی خبرم کن

حتما عزیزم ممنون انشالله حاجت دل هممونو خدا بده

انشالله كه برات بمونه عزيزم هر چي خير هست بشه....منم لخته نداشتم خونريزي ميديدم فقط يكبار يك چيزي مث ...

ممنونم عزیزم راستش اصلا حس خوبی نیست از دوساعت پیش به این ور خونریزیم زیادتر شده و دوتا لحته هم دیدم دفعات قبل که خونریزی داشتم همش لخته بود ،ولی الان فقط دوتا کوچیک دیدم ولی دل و کمرم درد داره بچم انگار چسبیده بهم نمیخواد بره ،نمیدونم که 😞😞