2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا میشه بیایید

80 بازدید | 12 پست

اگ همسرتون کلا طبع سردی داشته باشه تو دوران دوستیم کلا سرد بود محبت کلامی می‌کردا مثلا اوایل یادش دادین چیکار کنه و تا آخر همرو رعایت می‌کرد ولی تو مسائل جنسی کلا طبعش سرد بود در حالی ک شما خیلی گرمید و ۱ بار بشینید باهاش صحبت کنید بگید وقتی نمیاد سمتتون شما حس میکنید دوستون نداره و خسته شدین از بس پیش قدم بودین و وسط حرف گریتون بگیره بد از اون صحبت بیاد سمتتون شما این احساس بهتون دست نمیده ک بخاطر گریتون اومده سمتتون ولا میل خودش نیس ؟ بازم بهش اجازه لمس میدین؟ حس نمی‌کنید داره زوری این کارو برا شما انجام میده؟ 

نه شاید آدم شده باشه اگه اینجورباشه خودش بعد یه مدت خسته میشه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو چقد شبیه منی... مخصوصا آخرش ک گفتی گریت گرفته فک کردی بخاطر ناراحتیت اومده

من دیگه فلن بیخیال شدم... البته بهتر شده یکمی یکارایی می کنع.... 

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

ببین منم همین حس بهم دست میده

اما واقعیت نداره

همسرم هر وقت میاد بغلم کنه میگم انقد بهش گفتم برای اینکه گیر ندم بهش میاد

اما حقیقت اینه اگه دوستمون نداشتن گریه و غر زدن مام براشون اهمیت نداشت

شاید اون کار رو دوست نداشته باشه ولی به خاطر تو داره انجامش میده به خاطر اینکه اذیت نشی.

تو چقد شبیه منی... مخصوصا آخرش ک گفتی گریت گرفته فک کردی بخاطر ناراحتیت اومدهمن دیگه فلن بیخیال شدم. ...

دقیقا منم همینم بیخیال شدم اون یکم میاد سمتم من همش فک میکنم ترحم میکنه بهم 

در ضمن وقتی میاد از خودت نرونش

به خاطر اینکه برای گریت اومده ردش نکن

چهار دفعه اینکارو کنی بعد از گریه هم نمیاد. چون فکر میکنه وقتی گریه میکنی خوشت نمیاد اون بیاد سمتت

اشتباهی که من کردم

یه مدت نمیومد منم گله میکردم میگفت قبلا میومدم ولی تو انگار خوشت نمیاد

نه ازدواج نکردم زندگی آیندمو تو این تاپیک پیش بینی کردم

اگه این مشکلاتو داره دست نگهدار

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫