2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046548 بازدید | 684526 پست
تبریک میگم عزیزم خداروشکر انشالله ک بارداری و زایمان  راحتی رو داشته باشی. تورو خدا برامنم دعا ...

عزیزم ایشالا آز مثبت میشه میای مارو خوشحال می کنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ایشالا آز مثبت میشه میای مارو خوشحال می کنی

خیلی ممنونم از لطفت .واقعا به دعاهاتون محتاجم 😇

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
سلام عزیزم به کجا چنین شتابان!!! کجا از دست رفتن اگر آسپرين و انوکسا داری قطع کن یا به جای ش ...

ممنونم زینب جان.

من از روز ۱۲ انتقال شروع به لک بینی کردم...کم بود ولی خوب رنگش قرمز بود تا امروز که ۱۵ انتقالمه،،، دیگه امروز تقریبا روبه قطعه رفت و اصلا خون ندیدم فقط خییییلی کم قهوه ای بود...دهانه رحمم هم صورتی روشن روشنه البته گلاب به روت.

صبح ۳شنبه آز دادم. بی بی هم نراشتن از ترس منفی شدن

🌺خدایا!  اول قسمت همه کن، بعد قسمت من...🌺
گلم من بعد از لکه بینی دیگه رکتال گذاشتم نه واژینال  اسم شیافت ن چیه؟اگر فرتیژست هم باشه میتون ...

سیکلوژست بود...از پزشکم سوال کردم گفت باید واژینال ادامه بدی...خداراشکر انگار داره قطع میشه بعد ۵ روز.

شماهم لک بینی و خون داشتی هفته دوم بعد انتقالت؟

🌺خدایا!  اول قسمت همه کن، بعد قسمت من...🌺
گفت یکیش نبضش ضعیفه و به احتمال زیاد سقط میشه 😖😖😖

منم مثل شما شدم هفته ششم افتادم ب لكه بيني كه رفتم سونو گف يكيشون قلبش ضعيفه و ميفته همان طور هم شد از وقتي دفع شد دكر خون ريزي نداشتم الحمدالله...ناراخت نباش توكل ب  خداي مهربونمون😉😉😉😉

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻