2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
ممنونم عزیزم ک جواب دادی! چقدر این تاپیک امیدوارکننده س! انشاله ک همه منتظرا ب مراد دلشون برسن و شما ...

انشالله ک مثبته منم ازمایشم بیست و سوم هست علایمی دارید؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیز دلم شاید لاپراسکوپی باعث شده ذخیره تخمدانت بیاد پایین ولی نگران نباش دیدم اشخاصیو که با ذخیره ...

ذخیره ک هیچی فقط مادر شم سنی ندارم بخدا ولی پراز مشکلم خداروشکر همسرم سالمه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله ک مثبته منم ازمایشم بیست و سوم هست علایمی دارید؟

فقط تا دوسه روز بعد انتقال درد زیرشکم داشتم ک گفتن از عوارض آمپول hcgهس. الان هیچ حالتی ندارم جزاینکه کمی خوابم بیشتر شده

خدا خودش کمکمون کنه انقد آمپول زدم و میزنم ک دیگ بریدم😔😔

خــــدا امیــد من است...
بعد نه سال دیگه جونی برام نمونده خیلی خسته ام،آخه عزیزم وقتی شوهرم اسپرم نداره چطوری دوقلو قسمتم میش ...

عزیزم هیچ وقت از رحمت و بخشش خدا نا امید نشو

دوستم یه پسر عمه داشت از قبل ازدواج دکترا گفته بودن هیچ وقت بچه دار نمیشه اصلا اسپرم نداره و حتی به دختری که میخواست باهاش ازدواج کنه هم گفت که بذونه بعد ازدواج کنن

خلاصه ازدواج کردن و دیگه رو این حساب جلوگیزی نداشتن بعد۳ سال یهو شنیدم خانومه بارداره معجزه شده بود اونم پسر بعدش یک سال بعد دوباره باردار شد بازم پسر اینقدرم هر دو شبیه مامان و باباشون هستن جای هیچ شک و شبهه ای نموند خدا بزرگه توکل به خودش کن ان شالله بهترین ها نضیبتون بشه

آره بری آزمایشگاه ازت میگیرن آزادش رو دقیق نمیدونم تیتر فکر کنم 50 اینا باشه ولی بتای معمولی ارزونتر ...

من که قبلا یه بار دکترم تو دفترچه نوشته بود رفتم بیمارستان بهمن آزمایش بدم گفت بیمارستان ما با تامین اجتماعی کار نمیکنه باید آزاد بدی. منم آی یو آی کرده بودم سرخوش بودم گفتم شاید مثبت باشه گفتم حالا جهنم یه دفعه است دیگه ۵۰ تومن دادم نشستم جواب حاضر شد منفی شد غمگین برگشتم خونه

متوجه نشدم ببخشید😥

هرکی نامید میشه یا استرس میگیره یا زودتر از موعد بی بی میزنه و یا کارای اینچنینی آنا جون یه ماهیتابه داشت که باهاش کتک میخوردیم. الان ماهیتابه دست زینبی باباست نمیدونم دست کس دیگه ای هم هست یا نه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

الهی که هر چه  زودتر  بهترین مادر میشین

نگران نباش

فقط از تلاش دست برندار

منم توی سیکلم 

انشاءالله با هم مثبت میشیم

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.

باز هم خدا رو شکر همسرت سالمه 

چند تا پله بالاتری

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
عزیزم خدا رو شکر حالشون خوبه  کاملا میفهمم آدم هر چند تا بچه داشته باشه واسه همشون نگران میشه& ...

اره دقیقا ، الان دوباره خونریزی کردم منتها خداروشکر تا الان که دفع لخته وجود نداشته  دقیقا از دیروز که سونو کردم درد داشتم یه دردی گوشه راست زیر دلم از دیروز درد گرفته بود ، دفعه قبل هم که رفتم مطب سونو خونریزی داشتم ولی بعد از سونو شد دفع لخته، دیگه دلم نمیخواد اون لعنتی رو فرو کنم و دردم بگیره 🤢🤢ببخش زینب جون ریختم بهم 

زینب جون راستش دیگه دوس ندارم برم پیش دکتر نصر ، تخصصشون نازایی و ای وی اف هست ، الان دوس دارم پیش یه پزشکی که بتونه برام وقت بزاره و دغدغه هامو بتونم بگم برم ، انقدر مطب شلوغه و انقدر سریع ویزیت میکنه یادت میره سوال بپرسی اصلا وقت نمیشه ، نظرت چیه زینب جون؟