2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
اره  تاييد نكرد

شما نسخه ت رو ببر هلال احمر دیروز من رفتم تاییدیه پیورگان رو گرفتم و بردم داروخونه ایی که دارو رو داشت و بهم دادن 

در صورتی که قبلش رفته بودم همین دارو رو آزاد بهم دادن نمیدونستم باید تاییدیه بگیرم گفتن یه دونه بیشتر بیمه بهش تعلق نمیگیره در صورتی که اگه میبردم هلال احمر هر چند تا بود بهم تاییدیه میداد 

عزیزم چرادوبار،مگه شمادوتاپروژسترونوتویه سرنگ نمیکشی؟؟؟؟؟روزاول کمپرس یخ فرداش کمپرس گرمه ها

نه عزیزم من جدا میزدم چون با یه سرنگ جاش اذیتم میکرد ولی جدا دیگه جاش سفت نمیشد اصلا ولی خب این دفعه متاسفانه کهیر زده و خیلی ام میخاره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه تاثیر داره روی جنین؟ من زنگ زدم ابن سینا پرسیدم گفت می تونی بزنی

نه اطلاع دقیقی راجب تاثیرش ندارم چون چند سال پیش متخصص عفونی گفت من جای شما بودم نمیزدم از اون موقع حس منفی دارم به واکسنش 

پس فعلا خودمو با بی بی چک سرگرم کنم.راستی واسه آزمایش به جز اونی که تو دفترچه پزشک واسمون نوشته،خودم ...

آره بری آزمایشگاه ازت میگیرن آزادش رو دقیق نمیدونم تیتر فکر کنم 50 اینا باشه ولی بتای معمولی ارزونتره

بیمارستان اول برای من نوشتن بعد تاریخ اشتباه زده بود رفتم گفتم یکی دیگه بنویس گفت ولش کن تیتربتا آزاده نسخه قبول نمیکنن😐😐😐 زورش اومد دوباره بنویسه انگار چقدر وقت گیره، دکتر خودمم نبودش بدم بنویسه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستان ازبین دکترنصر صاحب کشاف ملک منصور اقصی و طرازی و عارفی کی بهتره؟ خودم نظرم رو نصره

سلام من مریض دکتر عارفی ام، تازه وارد سیکل شدم، اما دقیق نمیدونم کدومشون بهترن!!! 

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
حالا دکتر عفونی به من گفت 4 تایی بزن این هفته از دکترم میپرسم ببینم خیلی نگرانم نزدم

زینبی عزیزم الان یه تاپیک دیدم که نوشته کورتاژ باعث چسبندگی رحم میشه. نگران شدم راستش. من هیسترو کردم که تو گزارشم زده بود کورتاژ. فکر کنم به خاطر سپتوم کورتاژ کرده. به نظرت چقد ممکنه چسبندگی بده؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
گلم احتمال زیاد سه تا ساک دیده با یک قلب قوی و دو قلب ضعیف اگر ساک ندیدن بیشتر از یکی پس چه جوری گفت ...

امروز امروز دوباره رفتم سونو دوتا نی نی دارم خداروشکر قلبشونم میزد

شما نسخه ت رو ببر هلال احمر دیروز من رفتم تاییدیه پیورگان رو گرفتم و بردم داروخونه ایی که دارو رو دا ...

عزیزم پیورگان دوز 75 موجوده الان تو بازار یا دوز 600؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دوستان ازبین دکترنصر صاحب کشاف ملک منصور اقصی و طرازی و عارفی کی بهتره؟ خودم نظرم رو نصره

تو لیستی که شما نوشتین با اختلاف خیلی زیاد نصر بهتره 

عزیزم پیورگان دوز 75 موجوده الان تو بازار یا دوز 600؟

من 600 رو نمیدونم ولی اشکم دراومد تا پیدا کردم اونم گفت مطمئنی همین تعداد رو میخوای چون یه ساعت دیگه بیای نمونده!!

من برام واحد300 نوشتن که مجبور شدم 4 تا 75 بگیرم که جبران بشه

من 600 رو نمیدونم ولی اشکم دراومد تا پیدا کردم اونم گفت مطمئنی همین تعداد رو میخوای چون یه ساعت دیگه ...

همین 75 ایها بهترن چون 600 واحدی رو باید طی دو یا سه روز بزنند بعد تقسیم بندیش بهم میخوره

از کجا گرفتی عزیزم؟