2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
اهان من نمیدونستم دیگه وقتی میزنن ۱بار قاعدتا باید ریه کامل شه 🤔🤔🤔🤔🤔

نمیدونم‌والا تو گزوه سرکلاژیا اینجور میگن 

مثلا یکی تو ۳۵ هفته زدن براش الانم ۳۷ هفتشه  قبلش نزده بوده اصلا 

چون دیر زده دیگه نمیزنن

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام طول سرویکس ۳۲ بود میترسم به سرکلاژ برسه جواب ازمایشنم نیومده

به عارفی بگو،وبگوکه سرکارهم میری.عارفی انگارزیاداهل سرکلاژکردن نیست

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کدوم از بچه ها نینی هاشون دنیا میاد دیگه سر نمیزنن  یعنی ما هم اینقدر درگیر میشیم 😍😍 کاش ...

عزیزم دیگ خدارو شکر بچه دست و پاشون میگیره وقت نمیکنن بیان ...شما هم کم مونده به جمع اونا بپیوندی😁😁شما هم با میکرو باردار شدی عزیزم؟؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
دخترا من بازم خونریزی و با دفع لخته های زیاد 🙁🙁🙁

مونا جون بمیرم برات الان تو شرایط خیلی سخت و استرسی هستی...فردا زود بشه بری سونو خیالت راحت شه عزیزم ..انشاءالله که هر سه تا فسقلی هات سرجاشونن..انشاءالله این دفع لخته ها هم بخاطر هماتوم..زینب هم نیست راهنمایی کنه

سلام بچه ها..وااای ک.چقد دلم.تنگ شده بود...نت من یکروز قبل زایمانم قطع شد الان وصل شده.😍..

خداروشکر بالاخره گل پسر منم صحیح و سالم به دنیاامدو انتظار 13سالمون پایان یافت😊وقتی ب دنیاامد و گذاشتنش رو صورتم خیلی حس عجیب و خاصی بود اصلا قابل توصیف نیست😍😍😭.😭.تمام لحظه هام به یادتون بودم و براهمه منتظرا دعا کردم این حس زیبا رو تجربه کنن و انشاءالله باردارا هم بسلامتی زایمان کنن و فرشته هاشونو بغل کنن.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرررسي عزيز دلم انشاالله به حرمت اسم حضرت فاطمه مامان دوقلوها بشي زود زود ما واست جشن بگيريم برات آي ...

ممنون مامان لیانای عزیز

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم دیگ خدارو شکر بچه دست و پاشون میگیره وقت نمیکنن بیان ...شما هم کم مونده به جمع اونا بپیوندی😁� ...

اره ولی ما به تجریبیاتشون  نیاز داریم😀 

مثلا سزارین کردن یا نه 

سخته چه جوریه اخه اطرافیانم تازگی زایمان کردن ابجیم ۱۲ سال پیش بوده هیچی یادش نیست هر چی میپرسم 😶

اره عزیزم با میکرو 

سلام بچه ها..وااای ک.چقد دلم.تنگ شده بود...نت من یکروز قبل زایمانم قطع شد الان وصل شده.😍.. خداروشک ...

سلام گلم مبارک باشه دا حفظش کنه 

الان پیام داده بودم غیبتتون رو کردم که سرگرم نینی شدین بهمون سر نزدین 

سزارین بودی سخت بود درد بعدش 😕

مونا جون بمیرم برات الان تو شرایط خیلی سخت و استرسی هستی...فردا زود بشه بری سونو خیالت راحت شه عزیزم ...

خدا نکنه الهام مهربونم فدای محبتت عزیزم❤️🥰

دیشب شوهرم میکفت استغفرالله اخه این چه بارداری هست کلا رنگت سفیده همش بیحالی گفتم وای نگو خدا قهرش میگیره ، الان رفته بیرون دیگه اصلا بهش نگفتم دوباره افتادم به خونریزی گفتم دق میکنه دیگه ، الهام جون دوتا نی نی دارم و ایشالله قسمت خودت ولی یه بارداری خیلی اروم و بی استرس برات ارزو میکنم عزیزم 🥰🥰زینب جون که حسابی شرمنده کرده هممونو ایشالله هرجا هست خوشحال و شاداب باشه ❤️❤️ الهام جون همینطور دراز کشیدم دیگه خیلی مهم نیست بزار بیاد بلکه تموم شه از هفته پیش تا الان شده ۳ بار متاسفانه

سلام به همگی 

بچه ها من چندساله درگیر اندومتریوز شدید شدم .۲۸ ابان برای سومین بار انتقال جنین داشتم باراول که انتقال دادم روزیازدهم انتقال ازمایش بتادادم که جوابش مشکوک بود روزچهارده و شونزده دوباره ازمایش دادم که منفی شد

بار دوم هم که کلا از اولش معلوم بود منفیه 

این دوره برام امپول انوکساپارین هم نوشت روزی یکی مصرف میکنم

حالا میبینم چندروزه یبوست شدید دارم،دردهای خفیف پریودی دارم و گاهی زیر نافم سمت چپ مثل یه نبض میزنه

ایا این علایم بخاطر مصرف انوکساپارینه یااینکه انشالله باردارم؟؟؟اصلا میخوام بدونم میشه کسی امپول انوکساپارین بزنه و انتقالش منفی بشه؟؟

سلام بچه ها..وااای ک.چقد دلم.تنگ شده بود...نت من یکروز قبل زایمانم قطع شد الان وصل شده.😍.. خداروشک ...

تبریک میگم نفسی جون ..خدا براتون حفظش کنه ..