2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
😂😂😂😂زنگ بزن با پیک برات بفرستند.     انشاالله مثبتی عزیزم و میای خبرای خوبو بهمون مید ...

آره واقعا😅

ممنونم عزیزم، انشاالله❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من تاحالااصلانشنیده بودم جدام میزنن عزیزم،دکترتون گفت؟؟منم همیشه سراین جریان گلوله شدن مشکل دارم،ولی ...

نه یه بار پارسال رفته بودم درمانگاه اونجا بهم گفتن اگه میخوای اذیت نشی دوتاشو با دوتا سرنگ جدا تزریق کن اینجوری مواد کمتری یجا تزریق میشه چون روغنی ام هست اذیت نمیشی واقعا هم تا الان که سومین باره انتقالمه اذیت نشدم از نظر سفت شدن فقط این سری شانسم کهیر اذیتم کرد خیلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه یه بار پارسال رفته بودم درمانگاه اونجا بهم گفتن اگه میخوای اذیت نشی دوتاشو با دوتا سرنگ جدا تزریق ...

منم گاهی خارش داشتم اماوحشتناک نبود،میگم ازدکترتونم سوال کرده بودین میشه اینکاروکرد؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
امروز امروز دوباره رفتم سونو دوتا نی نی دارم خداروشکر قلبشونم میزد

ای جوووونم عزیزم مبارکه بسلامتی انشالله قلبشون صدوبیست سال واست بتپه😍😍😍التماس دعا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
باید میگفتی آره میخوام زنگ بزنم فوت کنم 😂😂😂🤪🤪🤪

واي زينب جون 🤣🤣🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گفت احتمالا دختر انشاءالله سالم باشه و دختر باشه😁

انشاالله صحيح و سالم باشه 😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گلم کامپکت یک مرحله قبل از بلاسته و چهار روزه هست چندین بار تو تاپیک گفته شده ها😉😉😉😉😉

اتفاقاً یادم بود که توی تاپیک خوندم که کامپکت میشه ۴ روزه ولی سرچ که کردم هیچ جا ننوشته ۴ روزه، اکثراً نوشته مرحله بعد از مورولا...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
منم گاهی خارش داشتم اماوحشتناک نبود،میگم ازدکترتونم سوال کرده بودین میشه اینکاروکرد؟؟

نه عزیزم نپرسیدم

آخه فرقی نداره مهم اینه که موادش وارد بدن بشه فقط میگن تزریقش همزمان باشه دیگه وقتی یکیشو اینور باسنت بزنی یه دقیقه بعد یکیشو اونور اینم همزمانه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه ممنون عزیزم.. چقدر بی مسئولیتن یه سریا😞

خواهش میکنم، آره دیگه داره بخاطر کارش حقوق میگیره وظیفشه ولی خب متاسفانه از زیر کار در میرن بعضیا😕😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون دکتر بهم گفت پیاده روی نداشته باش روزای اول برا همین پرسیدم! انشاله ک نی نی ت رو صحیح و سالم بغ ...

به نظرم هرکس خودش میدونه چی خوبه براش احساس میکنه ، ایشالله که مثبت بشه عزیزم توکل به خدا 🥰😍🥰😍

آب زرشکرو بگوووو وااای😂😂نوش جونتون عزیزم😘

اره به خدا انقدر تهوع دارم تنها چیزایی که حالمو خوب میکنن همین چیزاس که انقدرم میخورم فشارم میفته مثه یه کفتر چاق تنبل میفتم یه گوشه 😃😃😃