2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
نه گلم این جوریا هم نیست آخه واسه دکتر چه فرقی میکنه کنسل کنه یا ادامه بده، حتما یه دلیلی دیدن ...

من که کلا در این راه هر چی میرم جلو گیج تر میشم.....

هر دفعه یه چیز جدید کشف میشه و یه روش دیگه...خسته شدم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که کلا در این راه هر چی میرم جلو گیج تر میشم..... هر دفعه یه چیز جدید کشف میشه و یه روش دیگه...خ ...

حق داری عزیزم بس که گیج کننده هم هست... 

واقعیت اینه همش حتی تو بهترین جاهای دنیا آزمون و خطاست، فقط خدا باید بخواد... 

بچه ها شنبه قراره جنینای منو ذوب کنن اگه قابلیت بلاست داشتن بزارن تا دوشنبه بلاست شه انتقال بدن اگه ...

عزیزم از لحاظ علمی هر اتفاقی ممکنه بیفته ولی این روال گاندی هست واسه بلاست به همه میگن اینو نترس

🕪 من این سری بعد از سه بار دارو گرفتن برای ای یو ای و دوبار برای پانکچر اینبار با مصرف داروها دچار ...

الهی عزیزم...

به اخرش فکر کن که نی نی ها میان بغلت به سلامتی 😍😍

داروها واقعا تو روحیه ادم تاثیر میزارن.من از شروع سیکل انتقالم دل نازک شده بودم..طبیعیه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
زینب جان آن پن رو اجاره میدن یعنی دست همه میدن🙂...مثلا از من 300 بیعانه گرفته که سالم برگردونم اما ...

چقد زیاد بیعانه گرفتن من 100 تومن بیشتر حساب کردن گفتن پن رو برگردونی 100 رو پس میدیم !!!!!

منم این علایم رو داشتم ولی امروز رفتن 

به علایم توجه نکن انشالله که بارداری😍😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نه همین بی بی چک خوبه دیگه بذار پررنگ شد برو آز من که خیلی بی بی چک رو قبول دارم کارش درسته😅

پس فعلا خودمو با بی بی چک سرگرم کنم.راستی واسه آزمایش به جز اونی که تو دفترچه پزشک واسمون نوشته،خودمونم میتونم آزاد بریم آزمایش بدیم؟هزینه ی آزادش چقدره؟