2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046761 بازدید | 684546 پست
تلفن رو که از همه میگیرن فعلا جنیناتو ذوب نکردن پس شنبه انتقالت باشه باید پنحشنبه بذارن برای ذوب، ...

اره انگار منم دو تا تماس نوشتم راستي توام برا انتقال شوهرت اومد رضايت نامه پر كرد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما شستشو دادن متوجه نشدی، اصلا امکان نداره بدون شستن واژن انتقال بدن

شایدم توجه نکردم از استرس

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
افتادن چیه خواهر گلم؟؟؟ ترشحات واژن هست دیگه

من کیفیت جنین هام بی هست یکم نگرانم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
نه والا اسپرم شوهرم ضعيف بود فقط ولي اين دفه دكتر گفت بتات رشدش خوب بود به همين خاطر حتما سرم رو بزن ...

شاید بخاطر ایمنی بدنت بوده دیگه بدنت پسش میزده

انشاالله که این سری 9 ماه محکمممم میچسبن سرجاشونو سالم به دنیا میان😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم دیشب خوابیدم الان دیدم چقدر پرسیدی 🤗🤗با نظر پریا جون موافقم و در مورد هزینه ها مطب تماس ...

ممنونم عزیزم

سلام عزیزم 😭😭😭😭😭😭(اشک شوق)  مبارکت باشه نوش جونت ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی و ب ...

خیلی خیلی ممنونم زینبی جان، هنوزم میگم من لایق این معجزه نیستم خدایا، هنوزم باورم نمیشه، از خدا میخوام دل همه منتظرها رو شاد کنه همونجوری که منو دلشاد کرد 🙏🙏🙏

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اره انگار منم دو تا تماس نوشتم راستي توام برا انتقال شوهرت اومد رضايت نامه پر كرد؟

آره عزیزم شوهرت حتما باید باشه 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
موناجون مرسی  که تجربت رو در اختیارم گذاشتی حرفات کاملا" منطقیه و از نظر خودم هم راه مناسب و کم ...

مشکل ما خانومها همین دل رحمی هست و البته از خودگذشتگی بیش از حد. شاید خودت بهتر شرایط زندگی تو بدونی و همسرت رو بهتر از هر کسی بشناسی اما یه فکرت کاملا اشتباهه. دوست عزیزم در دوران کنونی خیلی ها تازه بعد 30 سالگی به ازدواج فکر میکنن. من توی دوستان دوران دانشگاهم که 8 نفر بودیم فقط 1 نفرمون زیر 33 سالگی ازدواج کرد. کلا به ادامه زندگی با تجرد فکر نکن. انسان بارها می تونه عاشق شه و هر بار فکر کنه این دیگه عشق حقیقی هست. من اصلا نمیگم جدا شو یا حتما بعدش ازدواج کن فقط میگم به اینکه بعدا هر اتفاقی افتاد دیگه باید تنها زندگی کنی فکر نکن. قطعا باید به خودت زمان بدی ولی آینده یه هندونه سر بسته است شاید روزای خیلی خوبی در آینده در انتظار آدم باشن روزایی که فکرشم نمی تونی بکنی. در ضمن شما تا الان هم وظیفه ات رو در قبال همسرت انجام دادی قرار نیست تا ابد دنبال رفع تکلیف باشی یه جایی باید برای خودت یه خطی بکشی بگی فقط تا اینجا هستم. ممکنه این خط الان باشه یا 6 ماه دیگه یا ... اما اگر می خوای باز هم بهش فرصت بدی امروز اون خط رو بکش.

عزیزم شرمنده کلی گوشیم و مدارک پزشکیم رو گشتم، اصلا پیداش نکردم، آخه شماره دکترم رو دارم مستقیم به ...

باشه عزيزم مرسي دوستم😘🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
منظورم داخل سرنگ بود نه از جاش زینبی جون، خب خون بیاد هی باید یکی دیگه تزریق کنی من اونروز به جای دو ...

عزیزم چرادوبار،مگه شمادوتاپروژسترونوتویه سرنگ نمیکشی؟؟؟؟؟روزاول کمپرس یخ فرداش کمپرس گرمه ها

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
میترسم امیدوار بشم آخه روز هفت انتقالم انداختم هاله افتاد بعد از خشک شدن امروزم که روز ۱۰ انتقالم ها ...

انشاالله مامان شدی عزیزم،ولی احتمالابتات فعلاپایینه چون پایینم بایدباشه روز۱۰خیلی زوده عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود