2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
امروز همه یه عالمه فولیکول داشتن کاش منم داشتم یکشنبه منم میرفتم واسه عمل     دلم واسه خ ...

حتما جواب میگیری عزیزم،به خودت استرس وارد نکن.منم مهر ماه که پانکچر شدم پیورگان با یه آمپول دیگه داشتم و خدا رو شکر 11 تا تخمک داشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از جوابت من یه هفته سینال اف و سینافکت و پی دی هوموگ زدم امروز سونو شدم متاسفانه دو تا تخمک 11 ...

سلام اول که همه چی دست خداست

اما به نظر من تعداد اگر هم اضاف بشه تا سایز بقیه به این دو تا برسه این دو تا ازاد شده...

متاسفم برای دکترای بی وجدان که تو این نایابی دارو و گرونی خرج الکی میزارن.....(متاسفانه دیروز شوهرم کار داشت منم مجبور بودم دارو بگیرم چقدر دوندگی کردم برای پیدا کردن داروها و بعدم تاییدش😐 )

فکر کنم دارو رو ادامه دادن که همین دو تا بزرگ بشه و پانکچر کنن،،،،،ذخیرت چنده؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
امروز همه یه عالمه فولیکول داشتن کاش منم داشتم یکشنبه منم میرفتم واسه عمل     دلم واسه خ ...

عزیزم من دو ماه پیش دارو استفاده کردم روز 6رفتم سونو سیکلم کنسل شد....چون یک فولی بزرگتر از بقیه بود....

راستی سونو روز دو چند تا فولی داشتی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها واکسن انفولانزا کی زده؟ چه برندی بزنم؟ برا چه کشوری؟ 

دازوخانه گفت سه ظرفیتی بزن، ۴ ظرفیتی نزن. ولی خودش نداشت. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
من ۳تا جنین برام انتقال دادن ۳تاشم گرفته اما دکتر گفت یکیش ساک داره اما اون دوتای دیگه رو ندید بنظرت ...

مبارکت باشه❤ من که تجربه ای ندارم عزیزم ولی خب برای جنین اول ساک تشکیل میشه بعد داخلش جنین، چجوری به شما گفته سه تا هستن ولی یه دونه ساک هست یعنی سه تاشون یه ساک داشتن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مبارکت باشه❤ من که تجربه ای ندارم عزیزم ولی خب برای جنین اول ساک تشکیل میشه بعد داخلش جنین، چجوری به ...

نه گفت یکی از جنین هاک ساکش دیده میشه اما اون دوتای دیگه هنوز دیده نمیشه..

سلام اول که همه چی دست خداست اما به نظر من تعداد اگر هم اضاف بشه تا سایز بقیه به این دو تا برسه این ...

ذخیره م کمه 1

اره احتمالا همین یه دونه یا نهایت دو تا رو برام انتقال بدن

طرف 14 تا تخمک داشته روز انتقال گفتن 3 تاش به درد خورده من با این تعداد..... چی بگم 

به قول شما یا این کمبود دارو و ...... واقعا خیلی سخته

مرسی از کمکتون 🙏🙏🙏شما هم لکه بینی داشتین؟

من خیلی کم. در حد مثلا ده روزی دو سه تا لک.

که چون جفت های هر دو بچم پایین بود ، احتمالا دلیلش اون بود.

چون دقیقا وقتی زیاد سر پا وایمیستادم یا مثلا میرفتم دکتر تهران ، و .... لک میدیدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه گفت یکی از جنین هاک ساکش دیده میشه اما اون دوتای دیگه هنوز دیده نمیشه..

آهان، هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ذخیره م کمه 1 اره احتمالا همین یه دونه یا نهایت دو تا رو برام انتقال بدن طرف 14 تا تخمک داشته روز ...

انشاله هد تعداد فولی داشتی بشن بهترین تخمک و جنین و انتقال بدی و بشن جوجه طلاییی

عزیزم من دو ماه پیش دارو استفاده کردم روز 6رفتم سونو سیکلم کنسل شد....چون یک فولی بزرگتر از بقیه بود ...

متوجه نشدم یعنی چون یکی از فولی ها بزرگتر بوده کلا کنسل میکنن؟

من روز 2 برام ننوشته بود واسه همه که پنج شنبه گذشته رفته بودیم گفته بود سه شنبه بیان سونو ولی من رو گفته بود پنج شنبه! امروزم رفتم یعنی بعد یک هفته دو تا بیشتر ندید  11 و زیر 10 

حالا دارو رو عوض کرده و گفت یکشنبه بیا

متوجه نشدم یعنی چون یکی از فولی ها بزرگتر بوده کلا کنسل میکنن؟ من روز 2 برام ننوشته بود واسه همه که ...

اره عزیزم دکتر صلاح ندید دارو رو ادامه بدم....

من کلا پنج شش تا فولی داشتم...یکیش در روز 6 14 بود بقیه ده....

از دیروز باز دارو گرفتم انشاله خدا به همه ی خواهرای گل اینجا لطف کنه به منم از صدقه سر همشون لطف کنه اینبار سوم فولی و تخمک خوب بهم بده......بار اولم پانکچر شدم شش فولی سه تخمک و هیچ جنین😫