2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست

من دیروز که رفتم ابن سینا گفتم کارت جنین بهم بدن. فکر میکردم اطلاعات جنین ها رو توش میزنن. بعد دیدم اسم خودم و همسرم رو فقط زدن و تاریخ فریز و تاریخ انقضا. 

گفتم خسته نباشید این همه منتظر موندیم چیزایی که می دونیم رو این تو زدین؟ گفتن آره دیگه همینه کارت جنین اگر اطلاعات جنین ها رو می خواین همینطوری زبونی میگیم که چند تا چه گریدی هستن.

خلاصه که به دوستان عزیزم بگم اگه کارت جنین بهتون ندادن چیز زیادی از دست ندادین

خیلی خیلی ممنونم زینبی جان، هنوزم میگم من لایق این معجزه نیستم خدایا، هنوزم باورم نمیشه، از خدا میخو ...

عزیزم این چه حرفیه قطعا بودی و هستی که همچتین هدیه ای نصیبت شده خداروشکر ان شاالله بسلامتی بغل بگیریش

برای من و دوستایی هم که انتقال دادیم و متتظریم دعا کن فسقلی هامون محکم بمونن بعد۹ ماه صحیح و سالم دنیا بیان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو تا جنین سه روزه. آخه میگن مدیکر مثبت کاذب زیاد داره

عزیزم اونام ک مثبت شدن کاذب نبوده واقعامثبت بودی ولی بارداری شیمیایی بوده یعنی بتاافت کرده وگرنه الکی مثبت نمیشه خواهر

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
يه زنه اومده بود ٣٣ تا جنين

ماشاله انشاله خدا ببخشه بهش....

چه حس خوبیه تعداد تخمک بالا جنین زیاد😌یعنی میشه بشه برای ما هم🙄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انشاالله عزیزم حس خوبی بهم دادی، ممنونم😍😍😍

توکل به خدا غیر از اینم نیست عزیزم

مطمین باش خدا خیلی مهربون و بخشنده هست ما فسقلی ها رو سپردیم دست خودش مطمین باش مراقبشون هست

بله اما هزینه ش رو حساب کردن برگردونی هزینه رو پس میدن چیز خاصی نیست که نگران باشید چون سوزن تززیق و ...

وقتی شوهرم درمورد انسولین ها یاد آوری کرد خیالم راحت شد که مشکلی نیست....

بازم الهی شکر یکی مثل من بود

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ماشاله انشاله خدا ببخشه بهش.... چه حس خوبیه تعداد تخمک بالا جنین زیاد😌یعنی میشه بشه برای ما هم🙄

عزیزم امید به خدا چرا نشه

بازم شماها که تعداد جنین یه قوت و دلگرمی هست براتون اما من جنین هام تعدادشون خوب بود اما  از بین جنین ها pgd  کردیم و فقط یدونه سالم بود پس امیدوار باش

آخه آدم می‌ترسه ازش دوباره استفاده کنن 

زینب جان آن پن رو اجاره میدن یعنی دست همه میدن🙂...مثلا از من 300 بیعانه گرفته که سالم برگردونم

اما هیچ تماسی با دارو و بدن و سوزن نداره....

عزیزم این چه حرفیه قطعا بودی و هستی که همچتین هدیه ای نصیبت شده خداروشکر ان شاالله بسلامتی بغل بگیری ...

ان شاء الله بحق امام حسین که خدا ناامیدتون نکنه، چون خودم این دوران رو گذروندم و درکتون میکنم، واقعاً سخته، از لطف خدا ناامید نشید، ان شاء الله خدا بهترین ها رو نصیبتون کنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم امید به خدا چرا نشه بازم شماها که تعداد جنین یه قوت و دلگرمی هست براتون اما من جنین هام تعداد ...

امیدم بخدا....در هر جایی که هستیم باید بگیم شکر چون ممکن بود شرایط بدتر باشه...

عزیزم ما اول راهیم خب تخمک مشکل دار داریم که جنین نمیشه....دیگه اگر بخواهیم آز هم روش انجام بشه دیگه هیچ نمیمونه

اما چه عالی برای تالاسمی هم این روش انجام میشه....واقعا علم پیشرفت کرده ...من خواهرم بیماری خونی داشت متاسفانه در 25 سالگی فوت کرد خیلی خوشحال میشم که بیمار خونی دیگه متولد نشه.

انشاله خدا فرشته ای سالم و صالح در نهادت قرار داده و چند روز دیگه نتیجه مثبت رو بزاری اینجا

ان شاء الله بحق امام حسین که خدا ناامیدتون نکنه، چون خودم این دوران رو گذروندم و درکتون میکنم، واقعا ...

انشاله دامادی و عروسی بچه هاتو😉ببینی....دیروز داشتم جریانتو برا همسرم تعریف میکردم.گفت خب ببین هرچی من میگم بزار به موقع اگر خودش بخواد میده تو میگی نه برم ای وی اف😅

یه کشف جالبی هم کردم. گفتم شاید سوال شخص دیگه ایی هم باشه از جنین شناسی پرسیدم امکان انتقال جنین فر ...

😂😂😂😂😂😂شنیدم با کپسول جابجا میکنن حتما علتش اینه...حالا اون کپسول چیه نمیدونم

سلام اول که همه چی دست خداست اما به نظر من تعداد اگر هم اضاف بشه تا سایز بقیه به این دو تا برسه این ...

نه گلم این جوریا هم نیست

آخه واسه دکتر چه فرقی میکنه کنسل کنه یا ادامه بده، حتما یه دلیلی دیدن

گاهی یک یا دو فولیکول رو ریجکت می کنن وقتی خیلی سایز بزرگ هست

گاهی هم با ادامه سیکل نتایج خوبی به دست میاد

گاهی هم باید کنسل کنن