2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046827 بازدید | 684554 پست
عزیزم امید الکی چیه آخه عزیزم طبیعی هم مامان داشتیم با این وضعیت  اصلا میکرو واسه همین شرایط ه ...

ببخشید یه سوال دارم رنج نرمال hla dr چنده 

برا من جلوش اصلا رنج نزده 

حدودا چند تا چنده میدونین ؟؟؟

🕪

من این سری بعد از سه بار دارو گرفتن برای ای یو ای و دوبار برای پانکچر اینبار با مصرف داروها دچار افسردگی شدم ایا طبیعیه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوز آمپول ٥٠ و شياف ٤٠٠ پس چرا ميگن هر آمپول مياوي با دوتا شياف؟!!!

واقعا منم نمیدونم چرا اینجوریه شاید بخاطر نوع جذبشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
برای شما هاله ننداخت وقتی منفی بودید؟البته همون لحظه نه بعدا

نه اصلاااا، قشنگ سفید بود یعنی هرچی نورم مینداختم دریغ از یه خط الکی تا خشکم میشد همونجور سفید بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🕪 من این سری بعد از سه بار دارو گرفتن برای ای یو ای و دوبار برای پانکچر اینبار با مصرف داروها دچار ...

مریم جان منم از وقتی افتادم تو خط آی وی اف به هیچی گریه م میگیره به نظرم که تاثیر داروهاست چون قبلا مقاومتر بودم😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آهو جون من موقعیت مشابه تو رو تجربه کردم و از نزدیک دچارش بودم متاسفانه کسانی که اعتیاد دارن قابل تر ...

موناجون مرسی  که تجربت رو در اختیارم گذاشتی حرفات کاملا" منطقیه و از نظر خودم هم راه مناسب و کم دردسرتر همین کندن الانه. خودم حتی دیروز به مادرم گفتم تو تا حالا دیدی یه معتاد خوب بشه که من یکم امیدوار باشم؟ اصولا دوباره برمیگردن. ولی واقعا" هیچ معتادی نبوده که با کمک اطرافیان بتونه به زندگی عادی برگرده؟ دلم میخواد تمام تلاشم رو بکنم که بعدا یه جایی تو زندگیم خودم رو سرزنش نکنم که عجله کردم و شاید درست میشد. همسر من خیلی ایرادهای دیگم داشته که هیچ کس باور نمی کرد درست بشه ولی شد. شاید این هم در کمال ناباوری درست بشه. دلم میگیره به زندگی چند ساله ام فکر می کنم که انگار روی گسل زلزله قرار گرفته. زندگی که تازه تونسته بودم به یه جایی برسونمش که به بچه فکر کنم. تازه تونسته بودم روابط خودم رو با اطرافیان تا حدی مدیریت کنم. حیفم میاد اگه درست شدنی باشه ول کنم برم. میگم برای کندن وقت دارم حداقل یک سال دیگه شاید بتونم درست کنم. اگر یکی این جواب رو به خودم میداد میزدم تو دهنش ها میگفتم این همه فرصت دادی بسته دیگه ولی وای از این دل کوفتی. 

نه عزيزم ندارم خانم كوهستاني تو رويان هست؟! ميشه لطف كني شمارش رو بهم بدي؟!

عزیزم شرمنده کلی گوشیم و مدارک پزشکیم رو گشتم، اصلا پیداش نکردم، آخه شماره دکترم رو دارم مستقیم

به نظرم حتما حضوری برو نوبت هم نمیخواد، یه کم هم اونجا پیاز داغشو زیاد کن زود میفرستن ویزیت میشی 

من حتی باردار نبودم یه بار عفونت اداری شدید داشتم بدون نوبت رفتم پیش دکتر خودم اورژانسی کارم رو راه انداخت

چی بگم..فعلا که من دلم به همون خط خوشه..حالا چرا اینقدر دیر میگذره؟😂

دیر که چه عرض کنم انگار کلا نمیگذره😂😂😂

کاشکی منم بی بی چکم مثبت بشه بال درمیارم😶😶😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقيقا كار داروهاست منم بهم ريختم مخصوصا بعد پانكچر

برادرم آهنگ میذاره میگم این چیه گذاشتی غمگینه حالمو بد میکنه میگه این کجاش غمگینه تو حالت خوب نیست😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40